<  
>  

Lærling i GK

Kulde- og varmepumpe, automatisering, ventilasjons- og blikkenslager, rørlegger, elektriker, telekommunikasjonsmontør
Om lærlingordningen

GK ønsker å ligge i front i bransjen, også når det gjelder fagkompetanse. Derfor har vi utviklet et lærlingprogram som har til hensikt å gjøre læretiden trygg både for lærling og instruktør. Vi mener lærlinger er en ressurs som kan tilføre oss oppdatert kunnskap og fagkompetanse!

Når tar vi inn lærlinger?
Vi tar inn lærlinger i mars-juni hvert år.

Vi tar inn lærlinger i disse fagene?

 • Elektrofag 
  Automasjon
  Elektriker
  Ventilasjonsteknikk
  Kulde- og varmepumpeteknikk
 • Bygg- og anleggsteknikk
  Rørlegger
  Ventilasjons- og blikkenslager
 • Telekommunikasjonsmontør

Lær av de beste
Våre faglige ledere og instruktører har gått igjennom et instruktørkurs før de får ansvaret for en lærling. Du kan derfor være sikker på at den veilederen du får har god kompetanse om lærlingens rettigheter og plikter i læretiden.

Er du personen vi søker?
Er du målbevisst, positiv og faglig engasjert ser vi frem til å høre fra deg.

Søk her: http://www.gk.no/karriere/laerlinger/

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos GK Gruppen
logo
Kuldetekniker
Hos oss i GK får du være med på hele kundereisen, alt fra salg og prising av serviceoppdrag til forbedringer og utskiftning av klimatekniske anlegg. Avdelingen vår er preget av korte veier til beslutningstaker og et godt arbeidsmiljø der vi lærer av hverandre på tvers av fagene. Her snakker vi en variert jobb og et fint sted å utvikle seg. Vi søker teknikere til både Kongsberg og Notodden.   Hva kan vi tilby? Godt arbeidsmiljø med kollegaer som er opptatt av å ha det trivelig på jobb Mange utviklingsmuligheter, kurs og god opplæring Konkurransedyktig lønn og goder Bilordning Riktig og bra verktøy for en effektiv hverdag   Hovedarbeidsoppgaver: Service, vedlikehold og montering av klimaanlegg Kundeansvar og kundeoppfølging Salg, prising og tilbud Forbedringsarbeid   Ønskede kvalifikasjoner: Relevant svennebrev Erfaring med kuldefaget er ønskelig Førerkort kl. B God muntlig og skriftlig norsk   Det er viktig at du kan identifisere deg med våre verdier; inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA).   Personlige egenskaper For å lykkes i denne rollen tror vi det er viktig at du trives i en arbeidshverdag der du snakker med kunder hver dag. Du liker å skape gode relasjoner og har evnen til å både lytte til kundens behov og samtidig se hvordan våre løsninger best kan selges inn. Du oppleves troverdig av våre kunder, jobber selvstendig med god oversikt og orden.     For mer informasjon om stillingen, kontakt Svein Erik Bjørndalen, tlf: 477 12 862. Søknad sendes elektronisk via vårt rekrutteringssystem, søkere vurderes fortløpende.   I GK vil du bli del av et solid fagmiljø og være med på større og mindre prosjekter ved nybygg og eksisterende bygg. Vi drives av å redusere klimagassutslippene i byggenæringen ved å fornye det eksisterende og utvikle det nye.  I våre prosjekter jobber vi med bransjens mest fremtidsrettede teknologi for å skape energieffektive, bærekraftige bygg med et godt inneklima som skaper verdier for våre kunder.
Frist Fortløpende
Les mer
logo
Kuldetekniker
Hos oss i GK får du være med på hele kundereisen, alt fra salg og prising av serviceoppdrag til forbedringer og utskiftning av klimatekniske anlegg. Avdelingen vår er preget av korte veier til beslutningstaker og et godt arbeidsmiljø der vi lærer av hverandre på tvers av fagene. Her snakker vi en variert jobb og et fint sted å utvikle seg.   Hva kan vi tilby? Godt arbeidsmiljø med kollegaer som er opptatt av å ha det trivelig på jobb Mange utviklingsmuligheter, kurs og god opplæring Konkurransedyktig lønn og goder Bilordning Riktig og bra verktøy for en effektiv hverdag   Hovedarbeidsoppgaver: Service, vedlikehold og montering av klimaanlegg Kundeansvar og kundeoppfølging Salg, prising og tilbud Forbedringsarbeid   Ønskede kvalifikasjoner: Relevant svennebrev Erfaring med kuldefaget er ønskelig Førerkort kl. B God muntlig og skriftlig norsk     Det er viktig at du kan identifisere deg med våre verdier; inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA).   Personlige egenskaper For å lykkes i denne rollen tror vi det er viktig at du trives i en arbeidshverdag der du snakker med kunder hver dag. Du liker å skape gode relasjoner og har evnen til å både lytte til kundens behov og samtidig se hvordan våre løsninger best kan selges inn. Du oppleves troverdig av våre kunder og jobber selvstendig med god oversikt og orden.     For mer informasjon om stillingen, kontakt Stine Solberg, tlf: 992 45 415.  Søknad sendes elektronisk via vårt rekrutteringssystem, søkere vurderes fortløpende.   I GK vil du bli del av et solid fagmiljø og være med på større og mindre prosjekter ved nybygg og eksisterende bygg. Vi drives av å redusere klimagassutslippene i byggenæringen ved å fornye det eksisterende og utvikle det nye. I våre prosjekter jobber vi med bransjens mest fremtidsrettede teknologi for å skape energieffektive, bærekraftige bygg med et godt inneklima som skaper verdier for våre kunder.
Frist Fortløpende
Les mer
logo
Ventilasjonsmontør
Hos oss i GK får du være med på hele kundereisen, alt fra salg og prising av serviceoppdrag til forbedringer og utskiftning av klimatekniske anlegg. Avdelingen vår er preget av korte veier til beslutningstaker og et godt arbeidsmiljø der vi lærer av hverandre på tvers av fagene. Her snakker vi en variert jobb og et fint sted å utvikle seg.   Hva kan vi tilby? Godt arbeidsmiljø med kollegaer som er opptatt av å ha det trivelig på jobb Mange utviklingsmuligheter, kurs og god opplæring Konkurransedyktig lønn og goder Bilordning Riktig og bra verktøy for en effektiv hverdag   Hovedarbeidsoppgaver: Service, vedlikehold og montering av klimaanlegg Kundeansvar og kundeoppfølging Salg, prising og tilbud Forbedringsarbeid   Ønskede kvalifikasjoner: Relevant fagbrev Erfaring med ventilasjonsfaget er ønskelig Førerkort kl. B God muntlig og skriftlig norsk     Det er viktig at du kan identifisere deg med våre verdier; inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA).   Personlige egenskaper For å lykkes i denne rollen tror vi det er viktig at du trives i en arbeidshverdag der du snakker med kunder hver dag. Du liker å skape gode relasjoner og har evnen til å både lytte til kundens behov og samtidig se hvordan våre løsninger best kan selges inn. Du oppleves troverdig av våre kunder og jobber selvstendig med god oversikt og orden.     For mer informasjon om stillingen, kontakt Stine Solberg, tlf: 992 45 415. Søknad sendes elektronisk via vårt rekrutteringssystem, søkere vurderes fortløpende.   I GK vil du bli del av et solid fagmiljø og være med på større og mindre prosjekter ved nybygg og eksisterende bygg. Vi drives av å redusere klimagassutslippene i byggenæringen ved å fornye det eksisterende og utvikle det nye.  I våre prosjekter jobber vi med bransjens mest fremtidsrettede teknologi for å skape energieffektive, bærekraftige bygg med et godt inneklima som skaper verdier for våre kunder.
Frist Fortløpende
Les mer
logo
Ventilasjonsmontør
Hos oss i GK får du være med på hele kundereisen, alt fra salg og prising av serviceoppdrag til forbedringer og utskiftning av klimatekniske anlegg. Avdelingen vår er preget av korte veier til beslutningstaker og et godt arbeidsmiljø der vi lærer av hverandre på tvers av fagene. Her snakker vi en variert jobb og et fint sted å utvikle seg. Vi søker montører til både Kongsberg og Notodden.   Hva kan vi tilby? Godt arbeidsmiljø med kollegaer som er opptatt av å ha det trivelig på jobb Mange utviklingsmuligheter, kurs og god opplæring Konkurransedyktig lønn og goder Bilordning Riktig og bra verktøy for en effektiv hverdag   Hovedarbeidsoppgaver: Service, vedlikehold og montering av klimaanlegg Kundeansvar og kundeoppfølging Salg, prising og tilbud Forbedringsarbeid   Ønskede kvalifikasjoner: Relevant fagbrev Erfaring med ventilasjonsfaget er ønskelig Førerkort kl. B God muntlig og skriftlig norsk     Det er viktig at du kan identifisere deg med våre verdier; inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA).   Personlige egenskaper For å lykkes i denne rollen tror vi det er viktig at du trives i en arbeidshverdag der du snakker med kunder hver dag. Du liker å skape gode relasjoner og har evnen til å både lytte til kundens behov og samtidig se hvordan våre løsninger best kan selges inn. Du oppleves troverdig av våre kunder, jobber selvstendig med god oversikt og orden.     For mer informasjon om stillingen, kontakt Svein Erik Bjørndalen, tlf: 477 12 862. Søknad sendes elektronisk via vårt rekrutteringssystem, søkere vurderes fortløpende.   I GK vil du bli del av et solid fagmiljø og være med på større og mindre prosjekter ved nybygg og eksisterende bygg. Vi drives av å redusere klimagassutslippene i byggenæringen ved å fornye det eksisterende og utvikle det nye.  I våre prosjekter jobber vi med bransjens mest fremtidsrettede teknologi for å skape energieffektive, bærekraftige bygg med et godt inneklima som skaper verdier for våre kunder.
Frist Fortløpende
Les mer
logo
Automasjonstekniker
Har du et ønske om å jobbe med fremtidsrettet teknologi og bidra til et bærekraftig og bedre miljø? Da vil du passe her hos oss i GK!   Til vår avdeling ved Kristiansand søker vi deg med kompetanse innen automasjon eller annen nærliggende kompetanse. Det som er viktigst for oss er at du har en stor interesse for fagområdet, at du trives med å ta ansvar og er serviceinnstilt ovenfor kunder. I tillegg må du kjenne deg igjen i våre verdier; inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig.   GK er landets største byggautomasjonsaktør med over 200 ansatte og ligger helt fremst på utvikling av digitale tjenester. Hos oss vil du være en del av et solid flerfaglig miljø som både vil utfordre og bli utfordret. I GK vil du være tett på spennende kunder, ny teknologi og morgendagens løsninger. Stadig flere kunder får øyne opp for våre fremtidsrettede løsninger og vi håper du har lyst til å bli med på laget for å akselerere overgangen til bærekraftige bygg gjennom bruk av automasjon og vår skybaserte plattform GK Cloud.   Ønskede kvalifikasjoner: Fortrinnsvis fagbrev innen automasjon eller elektriker (gruppe L) Erfaring med byggautomasjon er ønskelig Førerkort kl. B God muntlig og skriftlig norsk   Som medarbeider i GK vil du oppleve at du er en del av en positiv utvikling, og at du er på lag med dyktige fagfolk som sammen inspirerer hverandre til å gjøre en forskjell som virkelig teller. Du vil oppleve at du jobber i et innovativt og teknologiorientert selskap med høye ambisjoner som verdsetter din kompetanse, og at kollegaer har omtanke for deg som medarbeider og privatperson.   Vi håper å se din søknad, men om du fortsatt er usikker så ring oss for en uforpliktende prat og vi kan fortelle deg hva du har i vente!   Vi vurderer søkere fortløpende.
Frist Fortløpende
Les mer
logo
Automasjonstekniker
Har du et ønske om å jobbe med fremtidsrettet teknologi og bidra til et bærekraftig og bedre miljø? Da vil du passe her hos oss i GK!   Til vår avdeling ved Tønsberg søker vi deg med kompetanse innen automasjon eller annen nærliggende kompetanse. Det som er viktigst for oss er at du har en stor interesse for fagområdet, at du trives med å ta ansvar og er serviceinnstilt ovenfor kunder. I tillegg må du kjenne deg igjen i våre verdier; inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig.   GK er landets største byggautomasjonsaktør med over 200 ansatte og ligger helt fremst på utvikling av digitale tjenester. Hos oss vil du være en del av et solid flerfaglig miljø som både vil utfordre og bli utfordret. I GK vil du være tett på spennende kunder, ny teknologi og morgendagens løsninger. Stadig flere kunder får øyne opp for våre fremtidsrettede løsninger og vi håper du har lyst til å bli med på laget for å akselerere overgangen til bærekraftige bygg gjennom bruk av automasjon og vår skybaserte plattform GK Cloud.   Ønskede kvalifikasjoner: Fortrinnsvis fagbrev innen automasjon eller elektriker (gruppe L) Erfaring med byggautomasjon er ønskelig Førerkort kl. B God muntlig og skriftlig norsk   Som medarbeider i GK vil du oppleve at du er en del av en positiv utvikling, og at du er på lag med dyktige fagfolk som sammen inspirerer hverandre til å gjøre en forskjell som virkelig teller. Du vil oppleve at du jobber i et innovativt og teknologiorientert selskap med høye ambisjoner som verdsetter din kompetanse, og at kollegaer har omtanke for deg som medarbeider og privatperson.   Vi håper å se din søknad, men om du fortsatt er usikker så ring oss for en uforpliktende prat og vi kan fortelle deg hva du har i vente!   Vi vurderer søkere fortløpende.
Frist Fortløpende
Les mer
logo
Avdelingsleder rør
Du vil få en sentral rolle i å være med å bygge GKs posisjon som teknisk og totalteknisk servicepartner i avdelingens geografiske område. Regionen leverer servicetjenester innenfor alle tekniske fag. Vi ser etter deg som vil være med å bidra til at vi skal være førstevalget for kunder og partnere som vektlegger innovative og bærekraftige løsninger. Du har gjerne sittet i lederstolen tidligere, og en fordel om du har erfaring som linjeleder, med personal- og resultatansvar. Du kan også være fagarbeider med videre fagskole eller prosjektleder med gode lederegenskaper, med stort engasjement og entusiasme for faget. Du er troverdig og inspirerende og evner å veilede og lede fagarbeidere og resterende avdeling, totalt 10-12 medarbeidere. Du er ikke redd for å brette opp ermene selv og hjelpe til. Vi ser derfor gjerne at du har kompetanse innen rørfaget for å kunne gi råd og være tilgjengelig for avdelingen. Du er markedsorientert og kan ta egne ROT prosjekter.    Noe av det du får ansvar for: Koordinere og lede serviceavdeling med rørleggere og serviceledere Følge opp prestasjoner og gi tilbakemelding til medarbeidere Drive opplæring og oppfølging av teknikere  Skaffe serviceavtaler, kalkulere, gi tilbud, drive små prosjekter Rapportere og foreslå tiltak som er skaper verdi for kunden Yte faglig støtte til teknikerne Sikre god internkommunikasjon i og på tvers av avdelinger og rapportere til avdelingsleder Du blir en del av ledergruppa for service region stor oslo   Vi ser gjerne at du har: Fagbrev som rørlegger og teknisk fagskole f. eks KEM. Du kan også ha bachelor/master innen relevant fagretning Erfaring som rørlegger, men ikke et krav Erfaring fra å lede montasje/ vært teamleder, eller lignende Entusiastisk og brenne for faget God teknisk systemforståelse Gode pedagogiske evner Er glad i mennesker og flink til å motivere andre og skape forståelse for felles mål God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Du kjenner deg igjen i våre verdier, INA (inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig)   I gjengjeld vil du få et godt sosialt miljø med kollegaer som er dyktige innen sitt fagfelt. Du vil oppleve å få varierte og faglige utviklende arbeidsoppgaver og ansvar. GK er et stort selskap med solid økonomi, gode lønns-, forsikrings-, og pensjonsordninger. Vi har interne utviklingsmuligheter med mulighet for kurs- og etterutdanning. Vi er opptatt av at alle skal ha en trygg og sikker arbeidshverdag. Du vil selvfølgelig også få bil- og telefonordning.   Ta gjerne kontakt med Terje Strøm på tlf 911 44 511 dersom du i første omgang ønsker å høre mer om stillingen. Vi ser frem til å høre fra deg!  Vi benytter også enkelt søknadsskjema hvor du kun legger igjen navn, tlf nr og svarer på tre enkle spørsmål om din bakgrunn. Du vil deretter høre fra oss.
Frist 30.09.2022
Les mer
Kontaktpersoner
Les mer om muligheter hos GK Gruppen
logo
Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg?
Vi i GK jobber mot å bli et klimaforbilde og vil ha med oss unge medarbeidere som hjelper oss å dra både GK og bransjen i retning av en mer bærekraftig byggenæring. Vi tror at den nye kompetansen og holdninger som unge medarbeidere tar med seg inn i arbeidslivet er avgjørende for at vi når vårt mål om å bli et klimaforbilde. Hvis du er nysgjerrig på ny teknologi, ønsker å ta ansvar for resultater og inkluderer dine kollegaer i arbeidet, da passer du inn hos GK. Bli med å prege fremtidens bygg! Vi trenger din kunnskap til å hjelpe oss å finne enda bedre tekniske løsninger for optimal energiutnyttelse! Unge medarbeidere representerer ofte nye perspektiver og kompetansepåfyll, og er derfor en viktig ressurs for GK. Hos oss vil du møte kollegaer med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for våre fagområder. Karrieremulighetene er mange i GK og hos oss blir dyktige medarbeidere belønnet. Er du flink, får du lov! I en sommerjobb i GK vil du jobbe med reelle oppgaver i prosjekt og du vil få ansvar for egne oppgaver. Vi forventer ikke at du er noen ekspert, og vi vil jobbe sammen med deg for å lære deg så mye vi kan i løpet av sommeren slik at du er bedre rustet for studiene du skal tilbake til og fremtidig jobb. Våre sommerjobber legges ut i januar, med søknadsfrist i februar.
Om GK Gruppen

Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg? Vi i GK jobber for å bli et klimaforbilde og vil ha med oss unge medarbeidere som hjelper oss å dra både GK og bransjen i retning av en mer bærekraftig byggenæring.

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere - i hele byggets livssyklus.

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.