Hvordan gikk det til at du havnet i GK?

Jeg valgte å begynne her i GK fordi jeg hadde hørt så mye bra om arbeidsmiljøet. En stor og seriøs bedrift med gode muligheter for opplæring og utvikling fristet veldig for en som er i starten av arbeidslivet.

Hvordan vil du beskrive arbeidsmiljøet nå som du har vært her en stund

Det er et ungdommelig miljø med mye energi og god arbeidsmoral blant alle kollegaer, noe som skaper et arbeidsmiljø det er herlig å være i. Det dukker stadig opp nye innovative produkter og løsninger for fremtiden som det er spennende å få være en del av.

Som kollegaer har vi en god tone mellom oss med et sterkt samhold. Å jobbe med riktig verktøy og korrekt sikkerhetsutstyr er noe som også gjennomsyrer GK-ånden.

Hva er det beste med teamet ditt?

Med en gang du får utfordringer med en arbeidsoppgave, er det alltid noen i teamet som gir en hjelpende hånd. Det samme gjelder lederne. De tar seg alltid tid til å gi deg skikkelige svar på spørsmålene dine og oppfører seg ikke bare som ledere – men også som kollegaer.

Hvordan ser du på fremtiden din i bedriften?

Akkurat nå er målet mitt å bli ferdig utdannet servicemontør. Etter det har jeg alle muligheter til å spesialisere meg innenfor det jeg liker best eller er mest opptatt av innenfor yrket. Jeg startet uten særlige forkunnskaper og har allerede kommet langt, så GK er virkelig et sted for læring og utvikling!