Helt gratis!

Få alt dere trenger for lykkes med stillingsannonsering og rekruttering - uten å betale et rødt øre

 

Gjør som Norges ledende arbeidsgivere

- benytt KarriereStart.no's gratis tjenester og verktøy:

 

 

Annonsér alle
ledige stillinger
- helt gratis!

Les mer!
+

Markedsfør dere som arbeidsgiver
- helt gratis!

Les mer!
+

Få et komplett rekrutteringssystem
- helt gratis!

Les mer!
+

Rekruttér direkte   fra CV-databasen
- helt gratis!

Les mer!
 
 
Nei, det er ikke for godt til å være sant.
Også dere får alle disse tjenestene helt gratis!
Hvorfor er våre tjenester gratis for alle?Vår gratisfilosofi:
KarriereStart.no sitt formål er å hjelpe jobbsøkere til å realisere sine karrieremål, og arbeidsgivere med å rekruttere de beste kandidatene. For å nå dette målet, må jobbsøkere få tilgang til alle  jobbmulightetene som finnes i markedet slik at verken bedriften eller jobbsøkeren går glipp av de beste mulighetene. I dag er situasjonen i Norge at kun en liten andel av jobbene som annonseres, og av de som lyses ut er det kun en liten andel som publiseres i de tradisjonelle stillingsmediene. Stillingsannonser er spredd utover en rekke medier, hjemmesider, sosiale medier, bannerannonser, avisannonser og så videre. For en jobbsøker er det kort og greit ikke mulig å få en oversikt over alle mulighetene i jobbmarkedet.

I tillegg, vet vi at så mye som 70 - 80 % av jobbene som formidles aldri utlyses, men formidles via uformelle kanaler. En av grunnene til dette, er naturlig nok at det er ekstremt dyrt å nå ut til jobbsøkere i Norge. Derfor velger mange å ikke lyse ut stillingene, men heller søke i nære nettverk og relasjoner. Da går bedriften glipp av de beste kandidatene, og de beste kandidatene går glipp av gode muligheter. En annen årsak, er at det er tidkrevende å håndtere mange søknader når man mottar disse via e-post.

Hos KarriereStart.no er det derfor helt gratis å lyse ut alle ledige stillinger, samt å presentere seg med en bedriftspresentasjon som viser mulighetene i bedriften. Det er også gratis å rekruttere kandidater fra vår store CV-database, og i tillegg gratis å håndtere store mengder kandidater gjennom vårt solide rekrutteringssystem for søknadshåndtering. Slik legger vi til rette for at både jobbsøkere og arbeidsgivere lykkes. 
Les mer om KarriereStart.no »
Vil du lykkes med rekruttering?
– Les våre artikler om rekruttering og HR!

De inkompetente har overdreven tro på egne evner. De minst kompetente vurderer konsekvent seg selv langt bedre enn hva de er, mens de mest kompetente vurderer seg selv dårligere enn realiteten tilsier. På tross av at to personer ligger milevidt fra hverandre hva angår reell kompetanse, kan deres selvbedømmelser dermed ligge nokså på linje. 
Les hele saken »

Organisasjonspsykolog:
- Derfor er referanser lite verdt.
Arbeidsgivere etterspør ofte referanser fra tidligere jobber, når de skal ansette. På overflaten virker dette som en god måte å få innsikt i hvordan kandidaten er som kollega og ansatt. Men i virkeligheten sier en god referanse svært lite, forteller spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi, Rudi Myrvang. 
Les hele saken »

Dette må ledere gjøre for å holde på de beste ansatte. For å sikre at ikke de dyktigste medarbeiderne ikke fristes til andre jobber, må du ha en skikkelig handlingsplan. Her er ekspertens råd.
Les hele saken »

Derfor er intelligens mye viktigere enn gode karakterer. Glem pugginga. Hele skolegangen blir vi fortalt at det er viktig med gode karakterer. Men over 85 år med studier av jobbprestasjoner og hvilke faktorer som er gode til å forutsi dem, viser at det er helt andre ting enn karakterene dine som bestemmer hvordan du vil lykkes i arbeidslivet. 
Les hele saken »

Sjefer lar seg lure av selvskryt i CV-en. Det er ikke mangel på sjefer som føler seg lurt etter en nyansettelse. Dette må du gjøre i stedet for å la deg blende av store lovnader i jobbsøknaden. 
Les hele saken »

 
Er du klar for å komme i gang?

Opprett brukerkonto nå!