<  
>  

Jobbmuligheter som Tannhelsesekretær

Handelstorget Tannlegesenter v/ Tannlege Stig Rune Meland
Jobbmuligheter som Tannhelsesekretær
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Tannhelsesekretær. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Handelstorget Tannlegesenter v/ Tannlege Stig Rune Meland.
Relaterte stillingsannonser - Tannhelsesekretær
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Handelstorget Tannlegesenter v/ Tannlege Stig Rune Meland
logo
Åpen søknad – Handelstorget Tannlegesenter v/ Tannlege Stig Rune Meland
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss.Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Les mer
Kontaktpersoner
Les mer om muligheter hos Handelstorget Tannlegesenter v/ Tannlege Stig Rune Meland
Om Handelstorget Tannlegesenter v/ Tannlege Stig Rune Meland
Handelstorget Tannlegesenter ligger sentralt plassert i Skien sentrum. Store fine lokaler, moderne utstyr. Tanntekniker og kirurg i samme bygget. Vi er et team med 5 tannleger, 1 tannpleier og 5 sekretærer. Tannlege Meland, disponerer 2 behandlingsrom i lyse og romslige lokaler med moderne utstyr, samt eget kontor i tilknyttning til behandlingsrom. Felles resepsjon,venterom, lunsj-rom, steril, OPG etc.