<  
>  
Olga Dilen
Olga Dilen Oslo, Oslo
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Master i universell design fra OsloMet. Noen års erfaring i menneskelig interaksjon-støtte for komplekse systemer og programvare. Orientert til brukersentrisk design mens i følge til foreskrevne grensesnitt prinsipper og relaterte utviklingsmål. Dedikert til å lage innbydende og brukervennlige grensesnitt for alt fra enkle åpen applikasjoner til komplekse proprietære systemer. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 3
  • Pris fra NOK 150 / time
  • Arbeidssteder 4
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Olga Dilen
Hjelperguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Olga Dilen, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
6 prosjekter

Mine Prosjekter

Min CV
ARBEIDSERFARING
feb 2022 mai 2022 Internet of Things: Teacher Assistant, OsloMet - Storbyuniversitetet (tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus) Fakultet for teknologi, kunst design (TKD)
Ekstrahjelp, Deltid Oslo

- Utviklet team kommunikasjon og informasjon for møter, aktiviteter for å styrke arbeidsforhold mellom studenter.

- Støtte til elevene, gi læringsmateriell og gradering av oppgavene.

   
aug 2021 feb 2022 IT Consultant, OsloMet - Storbyuniversitetet (tidl. Høgskolen i Oslo og Akershus) Fakultet for teknologi, kunst design (TKD)
Prosjekt / Engasjement, Ekstrahjelp, Deltid Oslo

- Teknisk støtte til studenter og ansatte. Besvarte telefonsystem med flere linjer, dirigerte anrop, leverte meldinger til ansatte og hilse på besøkende,  eskalasjon og løsing av forespørsler eller tekniske problemer.

- IT-støtte til ikke-tekniske interne brukere gjennom skrivebord støttetjenester. Forklart brukerne hvordan de kan bruke intern online-systemet i enkel terminologi.

Dokumenterte støtte interaksjoner for fremtidig referanse.

   
mai 2021 Evaluator Mobile App for FLXBL, Safir Solutions AS
Frilans, Deltid Hjemmekontor / remote

- Evaluering av appen FLXBL (https://flxbl.no/) i henhold til regelverket. Verifisert programlogikk ved hjelp av testing.

- Rapportert om viktige feil i appens utseende og funksjonalitet, anbefalte designendringer for å gjøre appen i samsvar med lovverket og bedre brukeropplevelse.

   
UTDANNING
aug 2020 jun 2022 ANVENDT DATATEKNOLOGI 2-årig master (Teknologi og ingeniørfag), Høgskolen i Oslo
Master of Science  Oslo 
Karakternivå: Bestått
   
Annen erfaring
aug 2017 nov 2018 Regnskapsfører, HellermannTyton AS
Oslo

Regnskapfører

   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Nei
Ukrainsk Flytende Flytende Ja
       
Ferdigheter og kompetanser
Sosiale ferdigheter og kompetanser Jeg er motivert, arbeidsvillig, ansvarlig, nøyaktig, strukturert, serviceminded, blid og utadvendt. Jeg er sosial og fleksible på jobb. Takle høyt tempo og trives godt med «å ha flere baller i luften» Jeg kan jeg bidra med åpenhet, lojalitet, utholdenhet, stabilitet og en profesjonell holdning til arbeidet.
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Som person vurderer meg selv som analytisk og strukturert. Gjennom dette får jeg raskt oversikt og arbeider målbevisst og effektivt. Attesten fra en av arbeidssted dokumenterer også at jeg kan ta initiativ og ansvar.
Tekniske ferdigheter og kompetanser Har gode datakunnskaper og kan lære nye programmer og teknologier veldig raskt, håndterer digitale verktøy for visualisering og formidling.
IT-ferdigheter og kompetanser Tjenestedesign, Figma, HTML/CSS/Java
Andre ferdigheter og kompetanser Gjennom utdanning på mastergradsnivå innen Anvendt data- og informasjonsteknologi - Universal Design har jeg fått erfaring med intervju og formidling, kvalitativ datainnsamling og analyse av brukerens behov.