<  
>  
Svetlana Zubcova
Svetlana Zubcova Eydehavn, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Har faglig bredde til å lage visuelt sterke, effektive og brukervennlige digitale løsninger. Jeg utvikler brukervennlige, forståelige og estetiske nettsider, flyers, blader, plakater, etc. Jeg har lang erfaring innen kundeservice og markedsføring. Det hjelper meg til å takle oppgaven på den mest vellykkede måten. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 5
  • Pris fra Ikke oppgitt
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Svetlana Zubcova
Hjelperguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Svetlana Zubcova, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
mar 2022 nov 2022 Trainee, Arendal Havnevesen KF (Arendal Havn)
Internship, Heltid Arendal

Veiledning av arbeid med utskifting av nettside: struktur, UI/UX design, innhold. Fyller nettsteder på ACOS CMS. Arbeid med å lage profilmanualen. Organisering og støtte for navnekonkurransen. Andre kontor- og kundeservicerelaterte oppgaver. Jeg er kjent og har erfaring med Public 360 og Port Win, Havne Web

   
feb 2016 mai 2018 Markedsfører , Bygg Partners AS
Fast ansettelse, Heltid Arendal
Fagligansvar for økonomi, administrasjon og markedsføring. Markedsinnsikt og markedsutvikling i nordisk og østeuropeisk marked, særlig: polsk og russisk. Økonomisk planlegging og prosjektarbeid. Netthandel og nettmarkedsføring. Кommunikasjon, innkjøp, forhandling
   
mar 2014 aug 2015 Brand manager, Degreemed LTD
Fast ansettelse, Heltid Hviterussland
Utarbeide og gjennomføre strategier og markedsplaner. Opprettelse av salgsplan, månedlig justering, målsetting for distribusjon og salg. Utvikle og implementere langsiktige og mellommarkedsføringsstrategi for merker / sortiment av varer, sortiment ledelse, dannelse av prisforslag, budsjettering. Utvikle og implementere en handlingsplan for å fremme markedsutvikling og salg (merkeplan). Planlegging av reklamekampanjer for B2B og B2C, organisering og resultatkontroll. Utvikle en tidsplan for produktmarkedsføring (ATL, BTL, POSM), koordinering og oppfølging av aktivitetene til markedsføring programmer. Мarkedsanalyser og økonomiske analyser.
   
feb 2012 mar 2014 Brand manager av vin , Belvingroup JLLC
Fast ansettelse, Heltid Hviterussland
Utvikle og implementere salgs- og markedsaktiviteter. Utvikle, produsere og distribuere varemerkene. Søk etter designere og byråer og undersøkelse av fokus-grupper. Posisjonering av varemerkene på det hviterussiske markedet. Produktpresentasjoner. Analyse av salg av produkter, produktgrupper, regioner og distribusjonskanaler. Budsjettering for markedsførings- og annonseringskostnader, utarbeidelse av en detaljert tidsplan med hensyn til markedsføringskostnader. Informasjonsarbeid på bedriftens nettsted. Organisering av utflukter og smaksprøver til vinfabrikken for klienter og forbrukere.
   
nov 2007 feb 2012 Ledende markedsspesialist (produktleder) , Hviterussisk Telekommunikasjon Nettverk Company JSC
Fast ansettelse, Heltid Hviterussland
Utvikling og introduksjon av produkter (tilleggstjenester: SMS, MMS, USSD, m-handel, WAP etc.), ledelse på alle nivå av produktets livssyklus: igangsetting, analyse, design og innføring av produkter. Markedsanalyse, utarbeidelse av økonomiske modeller, prognoser og budsjettering, statistisk analyse, forberedelse av presentasjoner, nyheter og produktbeskrivelser, reklame. Forhandlinger med partnere og avtaleinngåelse.
   
aug 2005 nov 2007 Salgsspesialisten, Hviterussisk Telekommunikasjon Nettverk Company JSC
Fast ansettelse, Heltid Hviterussland
Identifisering og analyse av kvaliteten på tjenesten. Koordinere arbeidet med spesialister. Informasjonsdatabase. Utvikling og fornyelse av metodisk materiale: instruksjoner, prosedyrer, forskrifter. Svare på e-post. Teknisk støtte av ansatte og kunder. Finansiell telefontjeneste, finansiell rådgivning til abonnenter.
   
UTDANNING
aug 2020 jun 2021 ADMINISTRATIV KONTORMEDARBEIDER fagskoleutdanning (Økonomi, marked og administrasjon), AOF
Fagskole  Agder  Nettbasert
Karakternivå: Bestått
   
aug 2020 mai 2021 PROSJEKTLEDELSE årsstudium (Økonomi, marked og administrasjon), Universitetet i Tromsø
Årsstudium  Tromsø  Nettbasert
Karakternivå: Bestått
   
sep 2011 jul 2012 IPM Business school Minsk, IPM Business school Minsk
Mastergrad (annen)  Hviterussland 
Markedsføring
   
sep 2002 jun 2005 Universitetet i Minsk, Universitetet i Minsk
Bachelor  Hviterussland 
   
sep 1998 jul 2002 College of Communication, Minsk, College of Communication, Minsk
Fagskole  Hviterussland 
Telekommunikasjon tekniker
Karakternivå: Topp 60%
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Hviterussisk Flytende Grunnleggende Ja
Norsk Flytende Flytende Nei
Russisk Flytende Grunnleggende Ja
       
Annen info
Interesser
Tur i skog og mark
Jeg er glad i stjernetegn
Jeg maler med olje
Førerkort
førerkort B