<  
>  
Henrik Ruud
Henrik Ruud Horten, Horten
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg har over 20 års erfaring innen grafisk design, illustrasjons arbeid samt utforming av etiketter og emballasje av alle slag. Jeg leverer arbeid klart til trykk (pre-press) slik trykkeriene ønsker det mottatt. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 10
  • Pris fra NOK 700 / time
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Meldingen ble ikke sendt

Henrik har mottatt 5 personlige anbefalinger  Hva er dette Her vises personlige anbefalinger fra tidligere kolleger, kunder, ledere, bekjente eller andre som vedkommende har hatt en relasjon til og som har "gått god" for kandidaten. Den som har gitt anbefalingen har selv registrert seg og fylt sendt inn anbefalingen via sin egen profil og styrer selv eventuell sletting av anbefalingen.

Utrolig dyktig. Laget en app som har fått mye skryt av mange bruker.

Hanne sten olsen

Venn / bekjent | Ta kontakt!
Vårt vennskap og samarbeid strekker seg helt tilbake til 1996. Henrik stilte seg den gangen klar for å ta tak i QuickTime Virtual Reality. Kodet og produserte 360 graders bilder med Apples QuickTime SDK kit og på dette tidspunktet da kanskje den eneste i Norge som hadde fullt ut produsert et slikt konsept. Forut for sin tid allerede da.
Senere har vi hatt glede av hverandres selskap med deling av kunnskap innen FileMaker, Adobe produkter, Painter og annen grafisk programvare. Han har gitt meg lynkurs i Lua programmering og delt grenseløst med smarte løsninger innen web og andre interaktive løsninger. Produksjon av Apps til iPhone og Android telefoner har han realisert med svært stødig hånd.

Jeg vil varmt anbefale å bli kjent med Henrik. Han har en svært bred erfaring og en veldig god evne til å forstå teknologi. Ikke minst er han kreativ med verktøyene han behersker og ser muligheter der andre gir opp. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Terje Sivertsen

Venn / bekjent, Kollega, Annet | Ta kontakt!
Henrik Ruud har bistått mine firmaer med etablering av spesial dataprogrammer for håndtering av eiendomssalg og markedsføring. Han har også utviklet våre nettsider for salg av eiendom i Norge og i utlandet/Spania og England) Henrik har videre bistått oss ved design av logoer og markedsførings materialer osv. Jeg kan på det sterkeste anbefale Henrik som den fagpersonen han er innenfor dette feltet. Henrik har også gode egenskaper som menneske. Han skaper gode relasjoner rundt seg og har gode kommunikasjonsevner, samt samarbeidsevner. Ny arbeidsgiver vil få en god medarbeider. Jeg kan kontaktes på tlf 93242231 dersom en ønsker en samtale med meg som referanse.

Olav Amund

Oppdragsgiver | Ta kontakt!
Jeg har hatt den store gleden av å bli kjent med og jobbe med Henrik i nesten 5 år. Hans rolige væremåte er smittende. Han er god og snill, omsorgsfull og meget raus - på alle måter. Jobbmessig greier du ikke å stresse ham, han har kontroll.Ordet faglig dyktig blir litt snevert å bruk på Henrik, det er ingen overdrivelse å kalle ham et Kunnskaps-Bibliotek - når det gjelder hans Grafiske kunnskap og kompetanse. Jeg har selv jobbet i den grafiske bransjen i over 20 år, men ved siden av Henrik følte jeg meg som en Junior.I tillegg er Henrik en utrolig dyktig programmerer/utvikler. Han har utviklet flere apper for kunder og forlag. Man finner sjelden en dyktig programmerer som også er en dyktig designer med kreative idéer og løsninger.Jeg gir herved min beste anbefaling til Henrik. Alle som kommer til å jobbe med ham vil forstå min anbefaling.mvhAryan Khorsid

Aryan Khorsid

Kollega | Ta kontakt!
Ønsker å gi en varm anbefaling til en inspirerende og dyktig kollega. Gjennom flere år har hans kreative virke vært en inspirasjon til de som har vært heldige å fått jobbet nærme Henrik. Flittig og trofast er synonymer som godt kan brukes. Vil på det sterkeste anbefale Henrik Ruud til fremtidige arbeidsgivere.

Michael Johnsen

Kollega | Ta kontakt!
Skriv en anbefaling av Henrik Ruud
Hjelperguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Henrik Ruud, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
17 prosjekter

Mine Prosjekter

Min CV
ARBEIDSERFARING
aug 2005 Nåværende Designer / PrePress operatør, Norstamp AS
Fast ansettelse, Heltid Vestfold og Telemark

Som grafisk ansvarlig er mitt fokus å sørge for at design og tekniske utfordringer løses til kundens fordel. Jeg jobber også mye med konseptbasert design. Jeg lobber i tett samarbeid med produksjon og er godt kjent med de forskjellige utfordringene som kan oppstå i det man kaller pre-press delen av produksjonen. Jeg jobber sammen med dyktige trykkere og vi er sammen et “knakende team” Jeg samarbeider også med trykkerier i baltikum området på design/trykk av forskjellige emballasjeløsninger.

   
jan 2006 des 2014 Web designer, Ferro-bet as
Frilans, Deltid Vestfold og Telemark

Ferro-Bet er en privatkunde jeg har jobbet lenge sammen med. Arbeidet omfatter konsept basert design og alt av web arbeid.

   
jan 1998 sep 2005 Grafisk ansvarlig, Laguna Produkter og Sundance Norge
Fast ansettelse, Heltid Vestfold og Telemark

Da Laguna Produkter as og Sundance Norge as besluttet å opprette en egen inhouse reklame avdeling ansatte de meg til denne jobben og der trivdes jeg så godt at jeg ble der i over 7 år. Mange artige utfordringer og vanvittig innovativt miljø. Jeg hadde også hovedansvaret for design og montering av boder i dyreparker og fornøyelsesparker rundt om i Norge. Jeg har oså designet hele produktserien til Laguna Produkter as.

   
jan 2000 jan 2005 Lærer -Webmaster klasse, IT-Akademiet A/S
Frilans, Deltid Vestfold og Telemark

Ved siden av min daglige jobb jobbet jeg som faglærer for Webmaster klassen (-begynnere og videregående), hovedområdene var strukturert design, komposisjon og fargelære.

   
jan 2003 feb 2003 Instruktør (grafiske fag), Kongsberg Gruppen (GE)
Frilans, Deltid Vestfold og Telemark

Instruktør i design, fargelære og firma profilering.

   
jan 2002 jan 2003 Instruktør / Lærer, Akademiet Næringsutdanning
Prosjekt / Engasjement, Deltid Vestfold og Telemark

Lærer i webdesign med applikasjonene: Adobe PhotoShop, ImageReady, Adobe Illustrator og Adobe GoLive.

   
aug 2001 des 2001 Instruktør , Westerdahl Reklame Skole
Frilans, Deltid Oslo

Lærer i Flash MX

   
aug 1998 jan 2000 Apple Service Tech personellApple Service Tech personell, RaData AS
Fast ansettelse, Heltid Oslo

Mitt hovedområde var nøkkelkundene som magasiner og aviser i Oslo og Vestfoldområdet. Jeg holdt kurs i Adobe Indesign Quark Express Adobe PhotoShop og Adobe Illustrator for journalister og designere hvor jeg hjalp de med produksjonsflyt og effektivisering av produksjonen. Jeg hjalp også til med sikring av data mellom Mac og PC miljøene.Mitt hovedområde var nøkkelkundene som magasiner og aviser i Oslo og Vestfoldområdet. Jeg holdt kurs i Adobe Indesign Quark Express Adobe PhotoShop og Adobe Illustrator for journalister og designere hvor jeg hjalp de med produksjonsflyt og effektivisering av produksjonen. Jeg hjalp også til med sikring av data mellom Mac og PC miljøene.

   
jan 1998 jan 2000 Lærer for Web og designLærer for Web og design, Akademiet IT Utdanning
Prosjekt / Engasjement, Deltid Drammen

Jeg jobbet som faglærer for Webmaster klassen (-begynnere og videregående),
hovedområdene var strukturert design komposisjon og fargelære.Jeg jobbet som faglærer for Webmaster klassen (-begynnere og videregående), hovedområdene var strukturert design komposisjon og fargelære.

   
jan 1998 des 1998 Illustratør, Anders F. Kaardahl
Prosjekt / Engasjement, Deltid Horten

Jeg jobbet som grafisk assistent. Her jobbet jeg med alt fra logo/profil arbeid til kulisser til teater osv.Jeg jobbet som grafisk assistent. Her jobbet jeg med alt fra logo/profil arbeid til kulisser til teater osv.

   
jan 1997 jun 1997 Lærer/ Instruktør i 3D Max (3D visualisering), Noroff AS
Prosjekt / Engasjement, Deltid Porsgrunn

Lærer i 3D produksjon og hvordan tenke i 3D (3D Max)Lærer i 3D produksjon og hvordan tenke i 3D (3D Max)

   
jul 1995 jul 1996 Art Director, Fantasi Fabrikken AS
Fast ansettelse, Heltid Larvik

Jobbet ’inhouse’ for leketøys produsenten Carlsen Leker as. Her jobbet jeg som produkt fotografering, retusj og produksjon av leketøyskataloger og annet materiellJobbet ’inhouse’ for leketøys produsenten Carlsen Leker as. Her jobbet jeg som produkt fotografering, retusj og produksjon av leketøyskataloger og annet materiell

   
jan 1995 okt 1995 Apple Telefon support, Noroffset (Tørrkopi Gruppen)
Fast ansettelse, Heltid Oslo

Her jobbet jeg med Apple telefon support innen div. Apple applikasjoner og tekniske utfordringer. Jeg holdt også kurs i diversse grafiske applikasjoner. (Kort periode siden firmaet måtte legge ned sin virksomhet)

   
aug 1990 jun 1995 Hovedlærer Reklame, Streken Reklameskole
Fast ansettelse, Heltid Tønsberg

Hovedlærer i grafisk design

   
jan 1994 jan 1995 Reklame konsulent, Master Reklamebureau
Fast ansettelse, Heltid Tønsberg

Tradisjonell grafisk design som produksjon av kataloger, foldere, firmaprofilering etc.

   
jan 1990 sep 1991 Illustratør, Triangel Reklamebyrå
Frilans, Deltid Horten

Her jobbet jeg som illustratør.

   
aug 1985 feb 1986 Lærer i 3D Studio Max, Rud VGS
Prosjekt / Engasjement, Deltid Oslo

Jeg underviste i 3D Studio Max sammen med hovedlærer i AutoCad med visualisering av 3d modeller.

   
UTDANNING
jan 1991 des 1992 VISUELL KOMMUNIKASJON bachelor (Estetiske fag og kunst), Gloppe Videregående Skole
Bachelor  Vestfold og Telemark 
   
jan 1990 jan 1991 ANVENDT MUSIKKTEORI 2-årig master (Estetiske fag og kunst), Sandefjord videregående skole
Bachelor  Sandefjord 
   
jan 1989 jan 1990 MARKEDSFØRING - REKLAME OG MERKEBYGGING bachelor (Økonomi, marked og administrasjon), NKS Nettstudier
Årsstudium  Vestfold og Telemark 
Karakternivå: Topp 30%
   
jan 1987 aug 1988 BILDENDE KUNST folkehøgskoleutdanning (Estetiske fag og kunst), Grenland Folkehøgskole
Årsstudium  Porsgrunn 
Karakternivå: Topp 50%
   
jan 1986 jan 1987 TEGNING - BILDE bachelor (Estetiske fag og kunst), Fagskolen i Vestfold
Bachelor  Vestfold og Telemark 
Karakternivå: Topp 10%
   
KURS
aug 2016 ESKO Automation Engine Advanced - Sertifiseringer innen grafisk automasjon, ESKO Label & Packaging
Norge 
Karakternivå: Bestått
   
aug 2015 HP Lable & Packaging Tools (Barcellona) for Indigo HP Press WS 6800, Hewlett Packard Educational Center
Spania 
   
jun 2015 jul 2015 ESKO Automastion Engine Basic - Automasjons software for grafisk industri, ESKO Label & Packaging
Tønsberg  Nettbasert
Karakternivå: Bestått
   
feb 1989 feb 1990 Public Relations, NKS Fjernundervisning
Norge 
Karakternivå: Bestått
   
Annen erfaring
jan 2011 Nåværende IOT utvikling og programmering, 3 Claws Games
Horten

Jeg bruker mye av min fritid til programmering av MCU´er / chipper i Arduino og Lua, jeg elsker å lodde sammen kretser og lage interaktive mekanismer og systemer med sensorer, lys og motorer osv.

   
jan 2011 Nåværende Spill og applikasjons programmering, 3 Claws Games
Horten

Jeg har en stor lidenskap for programmering og har holdt på med dette i mange år på fritiden. Språket jeg utvikler i er LUA som er bygget på C+. Jeg anvender et SDK som heter Solar2D (tidligere kalt: Corona) og resultatet er applikasjoner eller spill som kompileres til IOS, Android, HTML5, OSX og TV OS. Jeg har fått god bruk for denne interessen i min daglige jobb også ved programmering av funksjoner i produksjonsflyt i grafisk sammenheng. (som eksempel: ESKO Automation Engine og FileMaker systemer).

   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja