<  
>  

IAESTE

Non-profit- / interesseorganisasjoner

“The International Association for the Exchange of Students for Technical Experience” (IAESTE). er en uavhengig, non-profit og ikke-politisk studentutvekslings organisasjon. Studenter innen teknologi og realfag får betalt, studierelevant jobberfaring og kulturell erfaring i utlandet.

IAESTE i Norge

IAESTE Norge er gjennom Studentsamskipnaden i Trondheim medlem i The International Assosiation for the Exchange of Students for Technical Experience, IAESTE, som er en internasjonal organisasjon for utveksling av praktikantplasser for studenter ved tekniske og naturvitenskapelige universiteter og andre høgskoler. IAESTE Norges formål er å fremme internasjonal kontakt, forståelse og samarbeid blant studenter. Vi formidler praksisplasser i utlandet for studenter ved høyere norske læresteder og praksisplasser i Norge for studenter fra utlandet. IAESTE Norge formidler organisasjonserfaring på nasjonalt og internasjonalt plan, og en mulighet til nær kontakt med norsk næringsliv for studenter som deltar i drift av organisasjonen.

Norge er et av 10 land som har vært med siden oppstarten av IAESTE i 1948. Nasjonalkontoret og sekretariatslederen er lokalisert i moderorganisasjonen, SiT, sine lokaler i Trondheim.

 

Fakta om IAESTE
Hovedkontor
Trondheim
Antall ansatte
1-10
Etablert år
1948
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i IAESTE
Jobbmuligheter i IAESTE

I slutten av januar hvert år utlyses IAESTEs jobber på www.iaeste.no/jobb. Disse kan søkes på av alle studenter med relevant utdanning ved å følge søknadsprosedyren beskrevet på våre hjemmesider. IAESTE formidler hovedsaklig sommerjobber, men semester- og årsjobber er også mulig.

Internship i utlandet Antall internships

Lyst på arbeidserfaring i utlandet? Reiselysten og på jakt etter nye utfordringer? Hva med en sommerjobb i Sør-Amerika eller et
Antall internships
30 (varierer)
Sted
Utlandet
Les mer

Bli kjent med IAESTE

Bildegalleri
Jobbmuligheter (7)
logo
Internship i utlandet
Lyst på arbeidserfaring i utlandet? Reiselysten og på jakt etter nye utfordringer? Hva med en sommerjobb i Sør-Amerika eller et semester i Asia? Sjekk ut jobbene våre, og se om noen passer for deg! Jobbene er tilgjengelige i vår internasjonale jobbdatabase. Noen jobber er reservert for norske studenter, disse blir tilgjengelige i begynnelsen av februar. Andre jobber er åpne for søkere fra alle land gjennom hele året, her er det førstemann til mølla som gjelder. Her finner du jobbene

Adresse

IAESTE Norge SiT 7005 Trondheim