IAESTE

(Non-profit -/ interesseorg.)

“The International Association for the Exchange of Students for Technical Experience” (IAESTE). er en uavhengig, non-profit og ikke-politisk studentutvekslings organisasjon. Studenter innen teknologi og realfag får betalt, studierelevant jobberfaring og kulturell erfaring i utlandet.

IAESTE i Norge

IAESTE Norge er gjennom Studentsamskipnaden i Trondheim medlem i The International Assosiation for the Exchange of Students for Technical Experience, IAESTE, som er en internasjonal organisasjon for utveksling av praktikantplasser for studenter ved tekniske og naturvitenskapelige universiteter og andre høgskoler. IAESTE Norges formål er å fremme internasjonal kontakt, forståelse og samarbeid blant studenter. Vi formidler praksisplasser i utlandet for studenter ved høyere norske læresteder og praksisplasser i Norge for studenter fra utlandet. IAESTE Norge formidler organisasjonserfaring på nasjonalt og internasjonalt plan, og en mulighet til nær kontakt med norsk næringsliv for studenter som deltar i drift av organisasjonen.

Norge er et av 10 land som har vært med siden oppstarten av IAESTE i 1948. Nasjonalkontoret og sekretariatslederen er lokalisert i moderorganisasjonen, SiT, sine lokaler i Trondheim.

 

Les mer om IAESTE
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Søknadsfrist:Fortløpende
Arbeidssted :Utlandet
Video
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:Fortløpende
Arbeidssted :Utlandet

Ledige stillinger hos IAESTE

Om du fortsatt ikke har landet årets sommerjobb, fortvil ikke! IAESTE tilbyr teknologistudenter faglig relevante sommerjobber og internships over hele verden! Om du drømmer om å jobbe med bioteknologi i Brasil, IT i Japan eller forskning i India. Elektroinstallasjon i Nepal eller økonomi i Kina. Arkitektur i Spania eller geologi i Polen. IAESTE tilbyr internships innenfor de fleste tekniske fagområder, innenfor sine 86 medlemsland over hele verden.  Tanken på å tilbringe sommeren i et annet land, fullt av anerledes kultur og nye opplevelser, virker kanskje både spennende og litt skummelt samtidig. Med en sommerjobb gjennom IAESTE er det heldigvis ingen grunn for bekymring. IAESTE vil ta varmt imot deg i landet du skal jobbe i, hjelpe deg med alt av praktiske detaljer (bolig, arbeidstillatelse, mm.), følge deg til arbeidsgiver og ta deg med på sosialt opplegg gjennom sommeren.  Om muligheten til å styrke sin faglige kompetanse, skaffe seg et internasjonalt nettverk, og ha en fantastisk og unik sommer virker som noe du kunne tenkt deg, finner du jobbene våre på https://www.iaeste.no/jobb/. Jobbene oppdateres kontinuerlig; så om du ikke finner noe som passer deg akkurat nå, er det bare å vente litt til nye jobber legges ut. 
Fortløpende Utlandet

Internship i utlandet Internship

Lyst på arbeidserfaring i utlandet? Reiselysten og på jakt etter nye utfordringer? Hva med en sommerjobb i Sør-Amerika eller et semester i Asia? Sjekk ut jobbene våre, og se om noen passer for deg! Jobbene er tilgjengelige i vår internasjonale jobbdatabase. Noen jobber er reservert for norske studenter, disse blir tilgjengelige i begynnelsen av februar. Andre jobber er åpne for søkere fra alle land gjennom hele året, her er det førstemann til mølla som gjelder. Her finner du jobbene
Antall interns
30 (varierer)
Sted
Utlandet
Les mer

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Fakta om IAESTE

Adresse

IAESTE Norge SiT 7005 Trondheim