<  
>  

IFS Young Professionals Program

Vil du ha en unik start på karrieren din og utvikles som konsulent eller selger i et av verdens mest moderne programvareforetak?
Stillingstype
Antall traineer
1
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Erfaringsnivå
0-1 år arbeidserfaring
IFS Young Professionals Program

IFS Young Professionals Program gir deg en unik start og mulighet til å utvikles til en av IFS mest ettertraktede konsulenter eller selgere. For å uppnå dette har vi lagt opp et program bestående av 5 deler:

  • Del 1: Lokal introduksjon – du blir kjent med det lokale kontoret ditt, teamet ditt og din egen buddy.
  • Del 2: IFS introduksjon – informasjon om IFS, konsulent- og selgerrollen samt kundene våre.
  • Del 3: Introduksjon til ERP og IFS Applications utifra et prosess- og industriperspektiv
  • Del 4: Eksklusiv produktopplæring på vårt kontor i Colombo, Sri Lanka.
  • Del 5: Kompetansutvikling knyttet til din rolle.


Under deler av introduksjonen får du treffe andre Young Professionals som deltar på liknende program på andre IFS kontor i Europa.

Introduksjon på Sri Lanka

Etter introduksjonen i Skandinavia kommer du, sammen med de øvrige deltakerne i Young Porfessionals Program, til å dra til Sri Lanka i noen uker for å få mer opplæring i vårt produkt IFS Applications. En stor del av vår produktutvikling skjer på Sri Lanka, og besøket gir en unik mulighet til å bli kjent med kollegaene våre der samt kulturen på Sri Lanka allerede fra starten av din karriere.

Dette skjer etter opplæringen på Sri Lanka

Etter du kommer hjem fra Sri Lanka er det på tide å prøve å fly – som konsulent eller selger – i et kundeprosjekt. For at du skal få de beste forutsetninger for å lykkes i din nye rolle, vil du få en ”buddy”; en erfaren kollega som skal være der og gi deg nødvendig støtte så du kan utvikle deg i den nye rollen din. Allerede  høsten/vinteren 2016 får du opplæring i de områdene som er tilknyttet den nye rollen din.

Etter programmet

Etter at programmet er ferdig kommer du til å fortsette å utvikle deg som konsulent eller selger i IFS. Programmet gir deg en unik innsikt i våre produkter og løsninger, og dette er verdifulle erfaringer du tar med deg videre i den nye rollen. Etter avsluttet program er det opp til deg selv – i nær dialog med din sjef – å bestemme i hvilken regning og i hvilket forretningsområde du vil forsette, og hvor mye ansvar du skal påta deg. Du vil også bli en del av IFS Young Professionals Forum. Formålet med forumet er å utveksle erfaringer og kunnskap, bygge relasjoner med øvrige deltakere og å sikre utvikling i forhold til rollen din.

Flere arbeidsgivere med traineeprogram
Vis alle 176 arbeidsgivere
Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos IFS Norge AS
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om IFS Norge AS

IFS er en ledende, global leverandør av forretningssystem til mellomstore og store virksomheter. Vi leverer et fleksibelt og fremtidssikkert forretningssystem som er utviklet i nært samarbeid med våre kunder.

Våre engasjerte, dyktige konsulenter har dyp bransjekompetanse og innsikt i våre kunders virksomhet. Vår løsninger er utviklet for dagens krav så vel som for fremtidens. De hjelper virksomheter verden over med å videreutvikle seg i takt med omverden.

Visjon

Vår visjon er å inspirere til stadig forbedring og vekst.