<  
>  
Internship

Summer Internship - Accenture

Få en unik og relevant arbeidserfaring mens du fortsatt er student.

Om internshipet

Et Summer Internship hos oss kick-starter din karriere og gir deg muligheten til å få unik arbeidserfaring før du er ferdig med studiene. Du vil jobbe i et innovativt miljø, lære mye nytt og få innsikt i livet som konsulent. Du jobber i et team med andre interns og er med på å starte opp og levere et ferig prosjekt for en av våre kunder. I tillegg vil du alltid har veiledere tilgjengelig som hjelper deg hele veien. Arbeidsoppgavene er avhengige av prosjektene og din kompetanse, men kan være alt fra å teste nye softwareløsninger, utvikle en ny app, analysere data og bidra med innsikt i ulike prosjekter, til prosessanalyser, lage forretningsplaner og nye strategier. 

Selv om du bruker sommeren på å jobbe, betyr ikke dette at du ikke skal ha det gøy og nyte sommermånedene når de først er her. Vi arrangerer flere sosiale aktiviteter i løpet av sommeren. Tidligere år har vi hatt kick-off-middag ved start, grilling og volleyball etter jobb, vært på Megazone og RIB og båttur i Oslofjorden. Dette varierer noe fra år til år, men det viktigste er at du har det gøy mens du jobber og er intern hos oss. 

Er du med på reisen? 

Fakta

Antall internships Tiltredelse
20 (flere) Juni
Arbeidssted Yrker
Internship / praksisplass: Informasjonsteknologi og informatikk Internship / praksisplass: Økonomi, marked og administrasjon
Fagområder Bransjer
Informasjonsteknologi/Data Økonomi, marked og administrasjon Management consulting Konsulenttjenester: IT

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Flere muligheter
Traineeprogram
  • Antall traineer: 30 (eller flere)