<  
>  
Internship

Jus-trainee (Internship) - Advokatfirmaet CLP

Vi i CLP er svært opptatt av traineeordningen vår. Gjennom ordningen blir vi kjent med mange dyktige studenter som vi ellers ikke hadde kommet i kontakt med.

  • Antall internships
    1
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om internshipet

Vi i CLP er svært opptatt av traineeordningen vår. Gjennom ordningen blir vi kjent med mange dyktige studenter som vi ellers ikke hadde kommet i kontakt med. Vår erfaring er også at traineer kan være en viktig ressurs for oss i mange saker.

Vi tar derfor inn et relativt mange traineer hvert år, sett i forhold til firmaets størrelse.

Vi forsøker å gi våre traineer arbeidsoppgaver som ligner arbeidsoppgavene til en advokat eller en advokatfullmektig. Typiske arbeidsoppgaver for en trainee vil være å skrive utkast til brev og prosessdokumenter, å utrede juridiske spørsmål, samt å forberede rettssaker.

Mange av våre traineer får bli med i klientmøter, og vår ambisjon er at alle traineer skal få følge en hovedforhandling eller et annet større prosjekt i løpet av oppholdet sitt.

Fakta

Antall internships Tiltredelse
1 Etter avtale
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Jus
Fagområde Bransjer
Jus Advokattjenester / Prosedyre Juridisk rådgivning

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Studenter som har studert i minst to år kan søke om stilling som trainee hos oss. Søknader sendes elektronisk til soknad@clp.no, med karakterutskrift og CV.

Kontaktpersoner:

Amund Berthelsen Erdal

Edvard Cock

Egil Jarslett

Flere muligheter
Traineeprogram

Fakta om Advokatfirmaet CLP