Internship

Jus-trainee / Internship - Advokatfirmaet Grette

Som trainee vil du få et innblikk i advokatens hverdag og får jobbe innen ulike fagfelter med varierte og spennende oppgaver.

  • Antall interns
    15 (10-15 per år)
  • Tiltredelse
    Løpende

Om internshipet

Advokatfirmaet Grette engasjerer traineer i perioder på 5-6 uker gjennom hele året. Det er til en hver tid 1-2 traineer i dette programmet. Traineestillingene tilbys primært til studenter som er påbegynt 4. avdeling. En av våre viktigste rekrutteringskilder er traineeordningen. Grette har en løpende traineeordning, hvor viderekomne studenter engasjeres for en periode på 5-6 uker.

Som trainee vil du få et innblikk i advokatens hverdag og får jobbe innen ulike fagfelter med varierte og spennende oppgaver. Eksempler på oppgaver er rettskildesøk, utredningsarbeider, utarbeidelse prosesskrifter m.v. Du kan også få muligheten til å være med i rettssaker og forberedelser til disse. Som trainee vil du bli tilknyttet en av våre fagavdelinger avhengig av avdelingens behov og ditt eget ønske. Som trainee vil du få en egen fadder som gir tett oppfølging under hele oppholdet.

Vi er representert under arbeidslivsdagene ved Det juridiske fakultet i Oslo, og gjennomfører i denne forbindelse en omfattende intervjurunde. Vi mottar imidlertid søknader hele året. Det anbefales at du søker i god til før den aktuelle perioden du ønsker. Søknader mottas pr. post eller e-post og behandles fortløpende.

Fakta

Antall interns Tiltredelse
15 (10-15 per år) Løpende
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Jus
Fagområde Bransjer
Jus Advokattjenester / Prosedyre Juridisk rådgivning

Søknadsinformasjon ?

Bilder

Fakta om Advokatfirmaet Grette