<  
>  
Internship

Jus-trainee / Internship - Advokatfirmaet Grette

Som trainee i Grette får du et innblikk i advokatens hverdag

 • Antall internships
  30 (25-30 per år)
 • Tiltredelse
  Løpende

Om internshipet

Grettes løpende traineeordning engasjerer til enhver tid 2-4 traineer. Vi har som målsetting for traineeordningen å gi våre traineer en bredest mulig innsikt i rollen som forretningsadvokat. Våre traineer vil derfor få muligheten til å jobbe innen ulike fagfelt med varierte og spennende oppgaver. Som trainee vil du dermed ikke knyttes direkte til en av våre fagavdelinger, men vi forsøker å tilpasse våre traineers oppgaver til deres interesser så langt det lar seg gjøre. Som trainee vil du få en fadder som gir tett oppfølging under hele oppholdet.

Grettes traineeordning:

 • Vår viktigste rekrutteringskanal
 • Som trainee får du en smakebit på advokatenes hverdag, og får jobbe innen ulike fagfelt med varierte og spennende oppgaver
 • Du blir en naturlig del av vårt daglige miljø
 • 1/3 av våre advokater er rekruttert gjennom traineeordningen
 • Traineeordningen er for viderekommende studenter og går over en periode på 4-6 uker

Vi er representert under arbeidslivsdagene ved Det juridiske fakultet i Oslo, Bergen og Tromsø og gjennomfører i denne forbindelse intervjurunder. Vi mottar imidlertid søknader hele året. Det anbefales at du søker i god til før den aktuelle perioden du ønsker. Søknader sendes til trainee@grette.no og behandles fortløpende.

Fakta

Antall internships Tiltredelse
30 (25-30 per år) Løpende
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Jus
Fagområde Bransjer
Jus Advokattjenester / Prosedyre Juridisk rådgivning

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Kontaktperson

Markedsassistent

Fakta om Advokatfirmaet Grette