<  
>  
Internship

Trainee / Internship - Advokatfirmaet Haavind

Formålet med traineeoppholdet er at du som student skal få prøve hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig hos oss.

  • Antall internships
    2
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om internshipet

For Haavind er traineene en ressurs i det daglige arbeidet, samtidig som de bidrar til at vi holder kontakt med studentmiljøet. Traineeordningen er vår viktigste rekrutteringskilde og 2/3 av de nyutdannede juristene vi har ansatt de siste årene har vært traineer hos oss. Ordningen gir oss en unik mulighet til å bli kjent med deg samtidig som du blir kjent med Haavind som firma.

Mål for traineeoppholdet
Formålet med traineeoppholdet er at du som student skal få prøve hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig hos oss. I likhet med nyansatte fullmektiger blir du plassert i en avdeling etter ditt ønske, med fullt utstyrt kontor og tett oppfølging fra din fadder. Du deltar selvfølgelig også på interne møter, kurs og sosiale arrangementer.

Oppgaver og varighet
Vi sørger for at du får varierte og spennende arbeidsoppgaver. I løpet av ditt opphold i Haavind får du blant annet være med i rettssak og delta i kundemøte, samt bistå ved utarbeidelse av kontrakter, prosesskriv og utredninger. Du jobber hele tiden tett med våre dyktige og anerkjente advokater og partnere. Oppholdet varer normalt i fem uker, og vi har til enhver tid 2-3 traineer.

Hvem ansetter vi?
Haavind ser etter studenter som er interessert i eller vil vite mer om en karriere i et av landets ledende advokatfirmaer. Vi ansetter studenter som er faglig dyktige, sosiale og som ønsker å bidra til et inspirerende miljø. Haavind er et målrettet advokatfirma med høye etiske standarder.

Fakta

Antall internships Tiltredelse
2 Etter avtale
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Jus
Fagområde Bransjer
Jus Advokattjenester / Prosedyre Juridisk rådgivning

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Hvordan søke?
Vi mottar søknader løpende gjennom hele året. I tillegg er vi alltid til stede og gjennomfører intervjuer på arbeidslivsdagene i Oslo, Bergen og Tromsø.

Det er fint om du i søknaden forteller oss når du ønsker å jobbe. Vi anbefaler deg også å være tidlig ute med søknad ettersom vi ofte fyller opp plassene noen måneder frem i tid.

Internett : www.haavind.no

Fakta om Advokatfirmaet Haavind