Internship

Jus-trainee (Internship) - Advokatfirmaet Schjødt

Ønsker du å få en forsmak på livet som advokatfullmektig i løpet av studietiden, bør du søke et traineeopphold hos oss.

 • Antall interns
  4 (Flere)
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Om internshipet

Som trainee vil du få spennende og varierte oppgaver og utfordringer på linje med våre fullmektiger. Oppgavene kommer fra alle våre faggrupper, og omfatter blant annet forberedelse til og deltakelse i rettssaker, klient- og forhandlingsmøter, utarbeidelse av juridiske notat/utredninger, brev, avtaler og mye annet.

Traineeoppholdene er lønnet og varer vanligvis i 4-6 uker. Vi har traineer gjennom hele året i Oslo, Bergen, Stavanger, Ålesund og Brussel.

Alle våre traineer blir mottatt av en av våre faste faddere, som følger traineen gjennom hele oppholdet. Vi har også en sluttsamtale hvor oppholdet evalueres begge veier.

Under traineeoppholdet får man delta på alle interne faglige og sosiale arrangementer. Vi inviterer også traineene på interne sosiale arrangementer utenom oppholdet. I tillegg har vi faste årlige traineearrangementer.

Traineeordningen er en viktig del av rekruttering av advokatfullmektiger og mange av våre ansatte har vært traineer.

Vi tar i mot og behandler søknader fortløpende. Siden vår traineeordning er svært populær opplever vi at traineestillingene ofte er fullbooket for en periode fremover i tid. Vi anbefaler derfor å være tidlig ute med søknaden i forhold til ønsket tidsperiode. Våre traineer går vanligvis på tredje studieår og oppover.

Schjødt har nylig også startet en ordning hvor motiverte studenter kan engasjeres på deltid ved siden av studiene. Dette innebærer at studenten arbeider på deltid etter nærmere avtale, tilpasset eksamensperioder etc. En slik ordning gjennomføres gjerne i sammenheng med et Schjødt-stipend og skriveplass for masteroppgave, og innebærer de samme goder som under Schjødt-stipendet.

Fakta

Antall interns Tiltredelse
4 (Flere) Etter avtale
Arbeidserfaring Utdanningsnivå
Ikke oppgitt Mastergrad eller høyere
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Jus
Fagområde Bransjer
Jus Advokattjenester / Prosedyre Juridisk rådgivning

Søknadsinformasjon ?

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Aktuelle utlysninger nå!

 • Ønsker du å få en forsmak på livet som advokatfullmektig i løpet av studietiden, bør du søke et traineeopphold hos oss.
  Fortløpende
  Belgia, Oslo, Ålesund, Bergen, Stavanger
Flere muligheter
1 ledig stilling
 • Søknadsfrist: Fortløpende
  Belgia, Oslo, Ålesund, Bergen, Stavanger
Traineeprogram

Fakta om Advokatfirmaet Schjødt