<  
>  
Internship

Trainee / Internship - Advokatfirmaet Wiersholm AS

Traineeordningen Wiersholm har en veletablert praksisordning for studenter som ønsker et innblikk i advokattilværelsen.

  • Antall internships
    1 (flere)
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om internshipet

Traineeordningen Wiersholm har en veletablert praksisordning for studenter som ønsker et innblikk i advokattilværelsen. Den fremste målsetningen for praksisordningen er å sikre rekrutteringen av dyktige kandidater fra universitetene ved å gi en forsmak på Wiersholms arbeidsmiljø. Wiersholm har til enhver tid ansatt 2-6 jusstudenter fra landets tre universiteter. Et traineeopphold har normalt en varighet på 4–6 uker. For å sikre at hver student skal føle seg godt sett og ivaretatt, blir traineene tilknyttet en bestemt markedsavdeling, hvor en fullmektigfadder utpekes som hovedansvarlig for studenten under oppholdet. En trainee jobber i hovedsak med samme type oppgaver som våre advokater, men under særlig oppfølging fra vår side. Vi legger stor vekt på å tilby varierte oppgaver, som kan bestå i alt fra utredninger og brevskrivning til forberedelse av og deltakelse i klientmøter, forhandlinger og rettssaker sammen med fast ansatte. Vi gjør vårt beste for å gi en optimal oppfølging underveis, samt en konstruktiv tilbakemelding ved praksisoppholdets slutt. Vi jobber aktivt for å ivareta det gode miljøet i Wiersholm, og som trainee deltar du selvsagt i de sosiale tilstelningene som finner sted mens du er hos oss.

Hvem kan søke traineestilling?
Vi legger stor vekt på faglige resultater i ansettelsesprosessen. Fordi vi ønsker et miljø som er farget av sosiale og engasjerte medarbeidere, legger vi dessuten vekt på engasjement utenfor selve studiet. Vi ser at studentene har størst utbytte av et praksisopphold når de har fullført to-tre år av jusstudiet, uten at dette er et absolutt krav.

Når bør du søke traineestilling?
Vi behandler alle søknader etter som de kommer inn. Hvis du ønsker et opphold i særlig populære perioder slik som jul og sommer, anbefaler vi at du søker tidlig i semesteret.

Fakta

Antall internships Tiltredelse
1 (flere) Etter avtale
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Jus
Fagområde Bransjer
Jus Advokattjenester / Prosedyre Juridisk rådgivning

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Fakta om Advokatfirmaet Wiersholm AS