Internship

Studentsommerjobber - Agder Energi

Agder Energi tilbyr sommerjobb med relevant arbeidserfaring for studenter på bachelor- og masternivå.

 • Antall interns
  1 (Varierer fra år til år)
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Om internshipet

Student | Agder Energi

Sommerjobben gir deg arbeidsoppgaver som er tilpasset din kompetanse og din studieretning, og du etablerer et kontaktnett med dyktige fagfolk i en spennende energibransje.

Effektiv prosess
Ledige sommerjobber lyses normalt ut i januar og februar. Søknadsfristen på disse er vanligvis 1. mars og de skal være tildelt innen begynnelsen av april. Oppstart og varighet av engasjementet avtales direkte med arbeidsgiver.

 

 

Fakta

Antall interns Tiltredelse
1 (Varierer fra år til år) Etter avtale
Arbeidserfaring Utdanningsnivå
Ikke oppgitt Bachelorgrad eller tilsvarende Mastergrad eller høyere
Arbeidssted Yrker
Ikke oppgitt
Fagområder Bransje
Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon Olje / Gass / Energi / Kraft

Søknadsinformasjon ?

Aktuelle utlysninger nå!

 • Agder Energi tilbyr også i år sommerjobber innen ulike fagfelt. Sommerjobb i Agder Energi vil kunne gi deg verdifull erfaring og praksis. Agder Energi ønsker at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet og oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisitet. Hver av sommerjobbene vil ha en varighet på ca 4 uker. Nedenfor finner du en oversikt over selskapets sommerjobber som til nå er klare: AE Vannkraft AS trenger sommervikarer til oppmøtestedene Brokke (Valle) og Holsmoen (Bykle). Det er krav om at det at minst halvparten av de som ansettes er over 18 år og har sertifikat for bil. Laveste alder for å søke er 16 år. Antall ledige stillinger: 4 Arbeidsoppgaver Diverse vedlikehold Maling/beising Vedlikehold av grøntanlegg/plenklipping Vasking Rydding Andre oppgaver
  18.04.2017
  Valle, Bykle

Kontaktperson

img
Kirsti Lie Rådgiver HR
Flere muligheter
2 ledige stillinger
Traineeprogram
Lærlinger

 

Agder Energi har som visjon å være en ledende norsk aktør innen klimavennlige energiløsninger.

Hoveddelen av Agder Energis energiproduksjon kommer fra vannkraft. Dette skjer gjennom 47 hel- eller deleide kraftstasjoner på Agder.

Agder Energi produserer også termisk energi gjennom fjernevarmeanlegg i Kristiansand og Arendal.

Konsernet har også en betydelig kompetanse og omfattende utbyggingsplaner for vindkraft. Dette skal primært skje gjennom selskapet Statkraft Agder Energi Vind DA, som Agder Energi eier sammen med Statkraft.

I tillegg til energiproduksjon, omfatter Agder Energis virksomhet også distribusjon og salg av strøm, energitilknyttede tjenester samt salg og drift av fibernett.Videoer

Fakta om Agder Energi