Internship

Summer internship - Avanade Norway

Vi ønsker gjennom vårt sommerprogram å knytte til oss deg som har en dyp interesse for Microsofts plattform og tekonolgi, er team-orientert, er faglig sterk, omgjengelig og utadvendt.

Om internshipet

Vi ønsker gjennom vårt sommerprogram å knytte til oss deg som har en dyp interesse for Microsofts plattform og tekonolgi, er team-orientert, er faglig sterk, omgjengelig og utadvendt.

Vi vil definere spennende og reele sommer-prosjekter som er knyttet til pågående prosjekter i Avanade, der hver gruppe har ansvaret for å fullføre prosjektet i løpet av sommeren. Hvert prosjekt vil ha en egen eraren Avanade-konsulent som veileder, for å gi hjelp og støtte hele perioden.

Sammen med studentene i Accentures sommer-program, vil vi arrangere sosiale events gjennom hele sommeren, med gode muligheter til både sportslige og festlige adspredelser.

Tid/sted: Lysaker, Fornebu / Juni – August.

Antall plasser: 10.

Du som søker bør:

  • studere innen studieretning informasjonsteknologi/informatikk eller tekonolgi/ingeniørfag/arkitektur
  • ha lidenskap for teknologi
  • være sterk faglig
  • ha gode engelskkunnskaper
  • være team-orientert og utadvendt

Vi ønsker henvendelse fra fortrinnsvis fjerdeårs-studenter på Master-nivå, men tredjeårs-studenter kan også søke. Eventuelt andre-års Bachelor-studenter innen samme fagområde.

Det finnes ingen grenser. Våger du å sette spor?

Fakta

Antall interns Tiltredelse
10 Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Internship / praksisplass: Informasjonsteknologi og informatikk Internship / praksisplass: Teknologi, ingeniørfag og arkitektur
Fagområder Bransjer
Informasjonsteknologi/Data Teknologi og ingeniørfag Internett tjenester / E-handel IKT / Telekom IT: Hardware / Software Konsulenttjenester: IT

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Filmer