Internship

Sommerjobb for interaksjonsdesignere - Bekk Consulting AS

 • Antall interns
  8 (Varierer og vurderes ut i fra behov)
 • Tiltredelse
  Sommer
 • Søknadsfrist
  September

Livet i BEKK

Om internshipet

Studerer du interaksjonsdesign, produktdesign, tjenestedesign eller liknende? Har du lyst til å gjøre teori om til praksis? Vi leter etter kreative studenter som ønsker å jobbe som interaksjonsdesignere i et av våre prosjekter ved våre kontorer i Oslo eller Trondheim

 

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Behovsanalyse
 • Idé- og konseptutvikling
 • Interaksjonsdesign
 • Brukertesting og evaluering

 

Vi legger vekt på:

 • Gode kommunikasjonsegenskaper og faglig engasjement
 • Erfaring med design av skjermbaserte tjenester
 • God kunnskap om brukersentrert metode
 • God formsans
 • Forståelse for webteknologi

 

Periode

Arbeidsperioden vil vare fra juni til august. Nøyaktig periode tilpasses eksamensdatoer, studiestart og prosjektenes konkrete behov.

Fakta

Antall interns Tiltredelse
8 (Varierer og vurderes ut i fra behov) Sommer
Arbeidserfaring Utdanningsnivå
Ikke oppgitt Fagskole Bachelorgrad eller tilsvarende
Arbeidssted Yrker
Grafisk designer Interaksjonsdesigner Webdesigner / Webutvikler
Fagområder Bransje
Estetiske fag og kunst Informasjonsteknologi/Data Konsulenttjenester: IT

Søknadsinformasjon ?

Følg med på stillingsutlysningen når den kommer.

Internett : www.bekk.no

Estimert søknadsfrist: September

Høst

Aktuelle utlysninger nå!

 • Ønsker du å sette studiene ut i praksis og få innblikk i hva det innebærer å jobbe som konsulent? BEKK Management Consulting (BMC) søker studenter i sitt 3. eller 4. studieår til summer internship i Oslo, 2018. Et summer internship i BMC vil gi deg anledning til å utfordre deg selv, utforske konsulenthverdagen i et engasjerende arbeidsmiljø og bli bedre kjent med BEKK som arbeidsgiver. Du vil både jobbe i team og selvstendig på reelle prosjekter for BEKKs kunder og samarbeidspartnere. Du vil få tett oppfølging underveis og kursing i praktiske ferdigheter, metoder og verktøy som vi bruker. Internshipet varer i 6 uker med oppstart i juni og 4 uker sammenhengende ferie midtveis (uke 27-30). Vi jobber med landets mest spennende kundeportefølje Vi hjelper store private og offentlige virksomheter med å bygge konkurransekraft og relevans i en tid som preges av høy teknologisk endringstakt. Kundene våre søker i økende grad råd hos tverrfaglige miljøer når de skal digitalisere sin virksomhet og må tenke nytt. I BEKK vil du finne et unikt og tverrfaglig miljø Med utgangspunkt i BEKK har BMC unik tilgang til tverrfaglig kompetanse. Våre rådgivere jobber sammen med noen av Norges fremste forretningsrådgivere, teknologer og designere. Vi tilbyr et inkluderende arbeidsmiljø preget av høy trivsel, motivasjon og engasjement. Et innblikk i dette miljøet kan du få ved å følge oss på Instagram eller Snapchat: @livetibekk. Er du interessert i samspillet mellom strategi og teknologi? BMC søker kandidater som har gjennomført 3 til 4 års utdanning som siviløkonom, sivilingeniør, MSc, eller MBA sommeren 2018. Vi ser etter deg som har interessen, talentet og kompetansen som kreves for å levere fremragende resultater til våre kunder. Dette innebærer en særlig interesse for samspillet mellom strategi og teknologi. Videre må du ha sterke analytiske evner og gode faglige kvalifikasjoner, evne å arbeide selvstendig og strukturert og ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Ikke minst må du være nysgjerrig, engasjert og like å ta initiativ.
  22.09.2017

Kontaktperson

img
Julie Brunsvik Rekruttering

Rekrutteringskalender

 • AUG 24
  2017
  4 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
10 ledige stillinger
Internship / Praktikanter

Videoer