Internship

Sommerjobb for teknologer - Bekk Consulting AS

Til våre kontorer i Oslo og Trondheim søker vi studenter som kan delta på våre utviklingsprosjekter sommeren

 • Antall interns
  30 (Varierer og vurderes ut i fra behov)
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Livet i BEKK

Om internshipet

Til våre kontorer i Oslo og Trondheim søker vi studenter som kan delta på våre utviklingsprosjekter om sommeren.

Vi ser etter studenter fra datateknikk, kommunikasjonsteknologi eller informatikk ved NTNU, informatikk ved UiO eller kandidater fra tilsvarende studieretninger ved andre universiteter og høgskoler. Søkerne må ha en sterk interesse for teknologi og gode resultater fra studiene. Kandidater som fullfører nest siste studieår den aktuelle sommeren vil bli prioritert.

Arbeidet vil være prosjektbasert og knyttet til systemutvikling og -integrasjon ved våre kontorer i Oslo eller Trondheim. Arbeidsperioden vil vare fra juni til august. Nøyaktig periode tilpasses til eksamensdatoer, studiestart og prosjektenes konkrete behov. Det vil være mulig å ta ferie i denne perioden.

 

Fakta

Antall interns Tiltredelse
30 (Varierer og vurderes ut i fra behov) Etter avtale
Arbeidserfaring Utdanningsnivå
Ikke oppgitt Bachelorgrad eller tilsvarende Mastergrad eller høyere
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Informasjonsteknologi og informatikk
Fagområde Bransjer
Informasjonsteknologi/Data Management consulting Konsulenttjenester: IT

Søknadsinformasjon ?

Internett : www.bekk.no

Aktuelle utlysninger nå!

 • Ønsker du å sette studiene ut i praksis og få innblikk i hva det innebærer å jobbe som konsulent? BEKK Management Consulting (BMC) søker studenter i sitt 3. eller 4. studieår til summer internship i Oslo, 2018. Et summer internship i BMC vil gi deg anledning til å utfordre deg selv, utforske konsulenthverdagen i et engasjerende arbeidsmiljø og bli bedre kjent med BEKK som arbeidsgiver. Du vil både jobbe i team og selvstendig på reelle prosjekter for BEKKs kunder og samarbeidspartnere. Du vil få tett oppfølging underveis og kursing i praktiske ferdigheter, metoder og verktøy som vi bruker. Internshipet varer i 6 uker med oppstart i juni og 4 uker sammenhengende ferie midtveis (uke 27-30). Vi jobber med landets mest spennende kundeportefølje Vi hjelper store private og offentlige virksomheter med å bygge konkurransekraft og relevans i en tid som preges av høy teknologisk endringstakt. Kundene våre søker i økende grad råd hos tverrfaglige miljøer når de skal digitalisere sin virksomhet og må tenke nytt. I BEKK vil du finne et unikt og tverrfaglig miljø Med utgangspunkt i BEKK har BMC unik tilgang til tverrfaglig kompetanse. Våre rådgivere jobber sammen med noen av Norges fremste forretningsrådgivere, teknologer og designere. Vi tilbyr et inkluderende arbeidsmiljø preget av høy trivsel, motivasjon og engasjement. Et innblikk i dette miljøet kan du få ved å følge oss på Instagram eller Snapchat: @livetibekk. Er du interessert i samspillet mellom strategi og teknologi? BMC søker kandidater som har gjennomført 3 til 4 års utdanning som siviløkonom, sivilingeniør, MSc, eller MBA sommeren 2018. Vi ser etter deg som har interessen, talentet og kompetansen som kreves for å levere fremragende resultater til våre kunder. Dette innebærer en særlig interesse for samspillet mellom strategi og teknologi. Videre må du ha sterke analytiske evner og gode faglige kvalifikasjoner, evne å arbeide selvstendig og strukturert og ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Ikke minst må du være nysgjerrig, engasjert og like å ta initiativ.
  22.09.2017

Rekrutteringskalender

 • AUG 18
  2017
  17 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 24
  2017
  4 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
15 ledige stillinger
Internship / Praktikanter

Videoer