Internship

Summer Internship i Bekk Management Consulting - Bekk

 • Antall interns
  1
 • Tiltredelse
  Sommeren 2019
 • Søknadsfrist
  September
 • Arbeidssted
 • Fagområder
  Ikke oppgitt
 • Yrker
  Ikke oppgitt

Om internshipet

Ønsker du å sette studiene ut i praksis og få innblikk i hva det innebærer å jobbe som konsulent? Bekk Management Consulting (BMC) søker studenter i sitt 3. eller 4. studieår til internship sommeren 2019. Arbeidssted er Oslo.

Et summer internship i BMC vil gi deg anledning til å utfordre deg selv, utforske konsulenthverdagen i et engasjerende arbeidsmiljø og bli bedre kjent med Bekk som arbeidsgiver. Du vil både jobbe i team og selvstendig på reelle prosjekter for Bekks kunder og samarbeidspartnere. Du vil få tett oppfølging underveis og kursing i praktiske ferdigheter, metoder og verktøy som vi bruker. Internshipet varer i 7 uker med oppstart i juni og 3 uker sammenhengende ferie i juli.

Vi jobber med en variert og spennende kundeportefølje

Vi hjelper store private og offentlige virksomheter med å bygge konkurransekraft og relevans i en tid som preges av høy teknologisk endringstakt. Kundene våre søker i økende grad råd hos tverrfaglige miljøer når de skal digitalisere sin virksomhet og må tenke nytt.

I Bekk vil du finne et unikt og tverrfaglig miljø

Faglig utvikling er viktig for oss, og vi bruker en del av arbeidstiden på kompetansebygging innenfor fagfelt vi selv synes er interessante. Vi har rundt 30 spesialiserte faggrupper som møtes jevnlig. Blant faggruppene vi har i 2018 finner du for eksempel Digitale forretningsmodeller, Tverrfaglig strategi- og forretningsutvikling, Dataanalyse, Maskinlæring i produksjon, Tjenestedesign, Design av AI-tjenester og Entreprenørskap og Intraprenørskap. Kort fortalt betyr det tid til å jobbe med egne eller felles prosjekter, i arbeidstiden: https://www.bekk.no/hva-vi-gjor/synthesizer

I tillegg har vi et sterkt sosialt miljø med ukentlige tilbud, både kulturelle, faglige og sportslige. Et innblikk i dette miljøet kan du få ved å følge oss på Instagram eller Snapchat: @livetibekk.

Er du interessert i samspillet mellom strategi og teknologi?

BMC søker kandidater som har gjennomført 3 til 4 års utdanning som siviløkonom, sivilingeniør, MSc, eller MBA sommeren 2018.

Vi ser etter deg som har interessen, talentet og kompetansen som kreves for å levere fremragende resultater til våre kunder. Dette innebærer en særlig interesse for samspillet mellom strategi og teknologi. Videre må du ha sterke analytiske evner og gode faglige kvalifikasjoner, evne å arbeide selvstendig og strukturert og ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Ikke minst må du være nysgjerrig, engasjert og like å ta initiativ.

Bli bedre kjent med oss

Podcasten vår: https://shows.pippa.io/bekkopen

Fagbloggen vår: https://blogg.bekk.no

Snapchat og Instagram: @livetibekk

Søknadsfrist: 21. september 2018, kl. 12.00

Fakta

Antall interns Tiltredelse
1 Sommeren 2019
Arbeidssted Yrker
Ikke oppgitt
Fagområder Bransje
Ikke oppgitt Management consulting

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Estimert søknadsfrist: September

Søknadsfrist: 21. september 2018, kl. 12.00

Flere muligheter
5 ledige stillinger
Internship / Praktikanter

Filmer

Vi er stolte av å bidra på Girl Tech Fest 2017 for å inspirere de som skal skape fremtidens teknologi!
Få et inntrykk fra en av våre mange fagdager! Her fra Hackaton...