<  
>  
Internship

Sommerjobb - BKK

Sommerjobb i BKK

  • Antall internships
    50 (Varierer)
  • Tiltredelse
    Sommer

Om internshipet

Er du student og på jakt etter en interessant og spennende feriejobb? Da bør du søke sommerjobb i BKK. Vi er først og fremst på jakt etter ferievikarer som studerer for å bli ingeniører innen energi-, elektro-, maskin- og byggfag. Vi legger stor vekt på å kunne tilby deg relevant arbeidserfaring og en smakebit på en karriere innen energibransjen. I tillegg til interessante og utfordrende arbeidsoppgaver, vil du få veiledning og oppfølging av våre erfarne ingeniører.

*Eksempler på arbeidsoppgaver for elkraftstudenter: Jordplatemåling - Systematisering og strukturering av - AutoCadtegninger - Tegne- og prosjekteringsoppgaver - Operativ drift ved Nettsentralen

*Eksempler på arbeidsoppgaver for byggstudenter: Tilsyn- og anleggsbefaring av kraft- og damanlegg - Oppmåling og stikningshjelp - Tegningsassistanse og dokumentasjon - Prosjektering

Vi tar også inn studenter og ungdom over 18 år til ulike driftsoppgaver ved våre kraftverk på Dale og i Matre. Arbeidsoppgavene her vil være renhold av hytter, kantinedrift, plenklipping og forefallende vedlikeholdsarbeid.

*Geografisk plassering: Sommerjobbene innen ingeniørfagene er hovedsakelig plassert ved vårt hovedkontor på Kokstad i Bergen, men vi har også behov for folk som kan jobbe ved noen av kontorene våre i distriktet.

*Hvem kan søke? Vi prioriterer studenter innen fagene Elkraft, Energi og miljø, Maskin og Bygg. Alle årstrinn kan søke.

Fakta

Antall internships Tiltredelse
50 (Varierer) Sommer
Arbeidssted Yrker
Ikke oppgitt
Fagområder Bransje
Informasjonsteknologi/Data Teknologi og ingeniørfag Øvrige/andre fagretninger Olje / Gass / Energi / Kraft

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Vi tar kun imot søknader via vårt elektroniske søknadsskjema på www.bkk.no/jobb

Viktig! Søknaden må inneholde informasjon om:

- Tidsrom du kan jobbe

- CV med oversikt over utdanning, praksis, relevante kurs og erfaring

Har du spørsmål vedrørende sommerjobb i BKK, kan du sende en mail til organisasjonsstab@bkk.no.

 

Flere muligheter
Traineeprogram