<  
>  
Internship

Summer & Winter Internship - Deloitte

Ved Oslo-kontoret tilbyr vi Internship både i januar og på sommeren.

 • Antall internships
  5 (flere)
 • Tiltredelse
  Januar / Sommer

Om internshipet

Vil du ha faglige utfordringer, lære av erfarne kolleger og utvikle deg som person? Vil du finne ut hvordan det egentlig er å jobbe som konsulent eller revisor? Ved Oslo-kontoret tilbyr vi Internship både i januar og på sommeren.

Summer Internship

Om sommeren får en gruppe dyktige studenter få muligheten til å bli kjent med Deloitte gjennom et internship ved Oslo-kontoret. Dere vil jobbe i ett av våre kompetanseområder; Audit & Advisory, Business Technology eller Strategy & Operations avdelingen i Consulting, Risk Consulting eller Financial Advisory. Programmet starter opp medio juni, og avsluttes rundt skolestart i august. De tre siste ukene i juli er det sommerferie.

Winter Internship

Deloitte er et av få selskaper som tilbyr internship også i andre perioder enn sommeren. Er det rolig på studiet ditt i begynnelsen av semesteret, eller du har tatt et frisemester, er dette kanskje noe for deg? Vi tar i mot studenter til Audit & Advisory, Risk Consulting og Financial Advisory.

Kompetanseutvikling i fokus

Gjennom teamarbeid med kolleger fra ulike kompetanseområder vil du som intern få føle vår samarbeidsorienterte bedriftskultur på kroppen. Vi er også kjent for våre omfattende lærings- og utviklingsmuligheter, hvilket betyr at du vil få tett oppfølging i hele internshipperioden og tilbud om å delta på aktuelle kurs internt. Et internship i Deloitte er en god mulighet til å bygge kompetanse, knytte langsiktige kontakter, sette teori ut i praksis og utfordre deg selv. Som intern i Deloitte vil du få muligheten til å være med på alle sosiale arrangementer, og du vil få utdelt en egen fadder.

Vi ser etter deg som:

 • Har 1 til 2 år igjen av din avsluttende grad
 • Har meget gode akademiske resultater
 • Har vist engasjement i løpet av studietiden
 • Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • Ønsker å bli bedre kjent med Deloitte

Fakta

Antall internships Tiltredelse
5 (flere) Januar / Sommer
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Økonomi, marked og administrasjon
Fagområde Bransjer
Økonomi, marked og administrasjon Finans -verdipapirer / megling Konsulenttjenester: Øvrig Revisjon

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Filmer

Fakta om Deloitte