<  
>  
Internship

Trainee i Deloitte Advokatfirma - Deloitte

Som trainee i Deloitte Advokatfirma vil du få følelsen av hvordan det er å arbeide som advokatfullmektig i et stort advokatfirma.

 • Antall internships
  25 (flere)
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Om internshipet

Som trainee i Deloitte Advokatfirma vil du få følelsen av hvordan det er å arbeide som advokatfullmektig i et stort advokatfirma. Du vil få satt teori ut i praksis, og gjennom god personlig oppfølging vil vi bidra til din faglige og personlige utvikling.

Du vil få anledning til å utrede aktuelle rettslige spørsmål for våre advokater og få erfaring med å skrive utkast til brev, notater og prosesskrift. Du vil få mulighet til å være involvert i klientmøter, være med i rettssalen og delta på interne advokatmøter.

Du vil få tildelt en fadder som gir deg råd og påser at du får varierte arbeidsoppgaver som gir et høyt faglig utbytte. Vår samarbeidsorienterte bedriftskultur og omfattende lærings- og utviklingsmuligheter er bakgrunnen for at Deloitte er blant de foretrukne selskaper for nyutdannede.

I Deloitte Advokatfirma rekrutterer vi årlig opptil 20 traineer til vårt kontor i Oslo samt 1-2 traineer til Stavanger og Haugesund. Traineeperiodene varer i 4-6 uker og er fordelt over hele året. Tiltredelse avklares og tilpasses den enkelte students ønsker og våre behov. Rekruttering av nyutdannede skjer i stor grad gjennom vårt traineeprogram.

Vi ser etter deg som har:
 • teamorientering samt evne til å jobbe selvstendig
 • serviceinnstilling og en utadvendt personlighet
 • gode kommunikasjonsevner
 • gode akademiske resultater
 • analytiske evner

Søkere til traineestilling i Deloitte Advokatfirma må ha kommet minimum halvveis i studiet i jus/rettsvitenskap.

Hvordan søke:
Kontoret vårt i Oslo er tilstede på Arbeidslivsdagene ved Universitetet i Oslo og Universitietet i Bergen. Kontorene våre i Bergen, Stavanger og Haugesund er også tilstede på Arbeidslivsdagene ved Universitetet i Bergen. Vi tar i mot traineesøknader på Arbeidslivsdagene, og forløpende gjennom vår online søkerportal.

Fakta

Antall internships Tiltredelse
25 (flere) Etter avtale
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Jus
Fagområde Bransje
Jus Juridisk rådgivning

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Filmer

Fakta om Deloitte