<  
>  
Internship

Justrainee (internship) - DLA Piper Norway

Som trainee i DLA Piper vil du få anledning til å fordype deg i ulike juridiske problemstillinger innenfor forskjellige fagfelt

  • Antall internships
    2
  • Tiltredelse
    Fortløpende hele året

Om internshipet

Som trainee i DLA Piper vil du få anledning til å fordype deg i ulike juridiske problemstillinger innenfor forskjellige fagfelt, og omsette i praksis den teorien du allerede har tilegnet deg på studiet. De som allerede har vært hos oss sier at læringskurven er bratt, arbeidet er svært allsidig, og fremfor alt er tiden som trainee meget nyttig og utviklende i forhold til studiet. Som trainee vil du bli fulgt tett opp av en dedikert fadder, som oftest en advokat med flere års fartstid hos oss. Fadderen vil også sørge for at du raskt finner deg til rette både sosialt og faglig.

Du er hjertelig velkommen til å delta på våre arrangementer av faglig eller sosial karakter som avholdes mens du er her. Bortsett fra i feriemåneden juli, har vi til enhver tid to til tre trainee’er hos oss. Et traineeopphold strekker seg normalt over fem uker. Etter hvert opphold utarbeider vi en evalueringsrapport. Denne rapporten gjennomgås med deg og traineeansvarlig for å gi deg en tilbakemelding på ditt opphold hos oss.

Mange av de advokatfullmektigene vi ansetter rett fra universitetet har vært innom oss som trainee tidligere. I tillegg får du en utfyllende attest. Vi tar i mot søknader til stillingene som trainee løpende, og vi ansetter gjerne i god tid før selve oppholdet starter. Dersom du er interessert i et opphold hos oss, vil vi anbefale at du søker etter at du har gjennomført 2. avdeling. Da vil du ha størst utbytte av oppholdet.

Fakta

Antall internships Tiltredelse
2 Fortløpende hele året
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Jus
Fagområde Bransjer
Jus Advokattjenester / Prosedyre Juridisk rådgivning

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Fakta om DLA Piper Norway