Internship

Summer Internship, DNB Markets - DNB

Vi søker dyktige studenter til vårt Summer Internship program.

Om internshipet

Vi søker dyktige studenter til vårt Summer Internship program. DNB Markets er hovedsakelig interessert i studenter som studerer økonomi eller ingeniør-fag, men det viktige for oss er at kandidatene kan vise god kvantitativ forståelse så andre studieretninger som oppfyller dette kan også være aktuelle.

Et internship hos DNB Markets er en unik mulighet for studenter til å bli kjent med DNB og opparbeide seg relevant markedsrelatert arbeidserfaring. Som Summer Intern får du utfordrende oppgaver under tett oppfølging. De fleste vil bli utplassert hos Equity Research (aksjeanalyse), men det vil også finnes andre spennende muligheter, blant annet innen Equity Sales (megling) og Investment Banking Division (selskapsrådgivning, M&A og kapitalinnhenting). Du vil også få anledning til å være med på en todagers caseløsningssamling hvor alle DNBs interns samles for å jobbe med viktige og dagsaktuelle problemstillinger.

Programperioden vil være fra 6-16 uker i perioden mai til september, avhengig av kandidatenes muligheter og ønsker. Det kan avtales én til to ukers ferie i løpet av juli, men selve arbeidsperioden skal som hovedregel være minimum 6 uker.

Vi ser etter kandidater som:
• Ønsker å lære mer om arbeidet i en investeringsbank generelt og aksjeanalyse spesielt
• Har gode akademiske resultater, særlig i kvantitative fag
• Har minst ett års relevante studier tilbakelagt på søknadstidspunktet og minimum ett år igjen av studiene etter sommeren (typisk 2.-4. årstrinn)
• Behersker engelsk skriftlig og muntlig

 

Fakta

Antall interns Tiltredelse
20 (varierer) Etter avtale
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Økonomi, marked og administrasjon
Fagområde Bransjer
Økonomi, marked og administrasjon Bankvirksomhet Investment banking Investment management

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Fakta om DNB