Internship

Summer analyst - Elkem

Som Summer Analyst i Elkem vil du få innsikt i et av Norges største industriselskaper og oppnå verdifull erfaring for din senere karriere.

Om internshipet

Er du student og på jakt etter en spennende og relevant sommerjobb? Som summer analyst i Elkem vil du få innsikt i et av Norges største industriselskaper og oppnå verdifull erfaring for din senere karriere.

Fra midten av juni til begynnelsen av august vil du gå inn på forskjellige nivåer i selskapet og løse reelle oppgaver for oss og sammen med oss. Du vil tilbringe deler av tiden på hovedkontoret i Oslo og deler ute på produksjonsenhetene. Deltakelse i programmet er en stor mulighet til å posisjonere deg for en framtidig karriere i Elkem etter avsluttede studier.

En rekke studenter har de siste årene deltatt i programmet for deretter å bli ansatt i faste stillinger hos oss. De har blitt tilbudt utfordrende oppgaver i Elkem og har alle raskt kvalifisert seg for ansvarsfulle posisjoner.

Du kan registrere søknaden din elektronisk via Ledige stillinger fra slutten av september. Husk å sjekke nøyaktig søknadsfrist i annonsen. 

Tidligere summer interns

Summer interns deler sine erfaringer.

Fakta

Antall interns Tiltredelse
1 (flere) Etter avtale
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Økonomi, marked og administrasjon
Fagområde Bransje
Økonomi, marked og administrasjon Industri og produksjon

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Rekrutteringskalender

  • DES 13
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • DES 15
    2019
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
7 ledige stillinger
Traineeprogram
Lærlinger

Fakta om Elkem