<  
>  
Internship

Ta en titt på våre Internships! - Gjensidige

I Gjensidige har du muligheten til å jobbe deltid ved siden av studiene gjennom et helt studieår!

  • Antall internships
    15
  • Tiltredelse
    Se egne utlysninger!

Om internshipet

Vi tilrettelegger for at du som student kan skaffe deg relevant arbeidserfaring, og samtidig få en unik forståelse for hva du har i vente etter endte studier - og det selvfølgelig med lønn! 

Vi gir deg fortsettelsen!

Et internship hos oss vil gi deg bedre innsikt i bransjen og kulturen vår, og ikke minst mulighet til å følge oppgavene dine fra start til slutt.

Vi legger vekt på høy fleksibilitet, slik at jobben du gjør hos oss ikke går utover prestasjonene dine på skolen.

Bli intern

Søknadsfristene for internships for studieåret 2018/2019 er nå utgått. Følg med på våre hjemmesider for frister neste år!

Fakta

Antall internships Tiltredelse
15 Se egne utlysninger!
Arbeidssted Yrker
Internship / praksisplass: Informasjonsteknologi og informatikk Internship / praksisplass: Økonomi, marked og administrasjon
Fagområder Bransjer
Informasjonsteknologi/Data Økonomi, marked og administrasjon Bankvirksomhet Forsikring / Assuranse

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Se mer informasjon på vår hjemmeside!

Estimert søknadsfrist: mars

Kontaktperson

Studentrekruttering
Flere muligheter

Filmer

I Gjensidige engasjerer vi oss i livet til kundene våre. Vi tenker nytt, offensivt og langsiktig, for at folk skal være best mulig forberedt på fremtiden. I løpet av Gjensidige-karrieren tar du små og store skritt for å lære mer og prestere enda bedre – hver eneste dag. Slik at du kan spille en viktig rolle for oss, kundene våre og for samfunnet. Nå så langt du vil Våre medarbeidere har spennende karriere- og utviklingsmuligheter og gode ordninger. Les mer om å jobbe i Gjensidige: http://www.gjensidige.no/jobb

Fakta om Gjensidige