<  
>  
Internship

Praktikant med minoritetsbakgrunn - JM Norway

Vi ønsker å søke Kulturrådets ordning for ansettelse av praktikant med minoritetsbakgrunn, og vil gjerne komme i kontakt med kandidater.

  • Antall internships
    1
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om internshipet

For å sørge for et bredt spekter av erfaringer og idéer i vår organisasjon ønsker vi å ansette en nyutdannet kunst- eller kulturarbeider med minoritetsbakgrunn.

Bli med å utvikle, organisere og promotere internasjonale musikkprosjekter for ungdom og unge musikere innen alle sjangre. I det kommende året vil vi blant annet jobbe med Fredskorpsutveksling til/fra Malawi, Mosambik og Brasil, en bandleir for jenter, NM i beatbox, musikkaktiviteter på asylmottak og andre musikkprosjekter.

Kulturrådet skriver selv om ordningen:
For denne ordninga blir det lagt særleg vekt på om aspirantane tilfører verksemda eller feltet erfaring og kompetanse som kan fremje nye impulsar og stimulere til nytenking og utvikling. Det vil og bli lagt vekt på om aspiranten får meiningsfylte oppgåver som sikrar fagleg og kunstnarleg utvikling, er i samsvar med institusjonane sine målsetjingar og behov og at resultatet av opplæringa blir målbar.

Ta kontakt snarlig hvis du har spørsmål eller er interessert i en slik praktikantstilling! Epost: ingunn@jmn.no.

Fakta

Antall internships Tiltredelse
1 Etter avtale
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Estetiske fag, kunst- og musikkfag
Fagområder Bransjer
Estetiske fag og kunst Mediefag og journalistikk Kultur / Kunst / Øvrige kreative fag Media / Underholdning

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Kontaktpersoner

Informasjonsansvarlig
Informasjonsmedarbeider
Flere muligheter
1 ledig stilling

Filmer

Fakta om JM Norway