<  
>  
Internship

Internship i revisjon og rådgivning - KPMG

Få praktisk jobberfaring og nye utfordringer med et internship i vår avdeling for rådgivning eller revisjon.

  • Antall internships
    5 (varierer)
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om internshipet

Få praktisk jobberfaring og utfordre deg selv med et internship i revisjon eller rådgivning. Hver høst ser vi etter nye interns og våre søknadsfrister vil komme på denne siden i løpet av august.

Internshipet i revisjon varer fem uker i januar/februar og internshipet i rådgivning starter i midten av juni og avsluttes rundt skolestart. De tre siste ukene i juli er det sommerferie.

Med et internship i revisjon får du være med i årsoppgjøret og få testet hvordan det er å jobbe som revisor i en veldig hektisk periode. Internshipet i rådgivning gir deg førstehånds erfaring med hvordan det er å jobbe som konsulent i KPMG. Du får være med på reelle prosjekter og klientoppdrag.

Begge internshipene innebærer mye ansvar under god veiledning og coaching av dyktige ansatte. Vi legger mye ressurser i å gjøre din tid hos oss så lærerik som mulig og du vil både arbeide ute hos kunder og på kontoret vårt i Oslo. Alle interns får en fadder og mulighet til å delta på ulike sosiale arrangement, slik at du blir best mulig kjent med oss.

Å opparbeide seg praktisk erfaring vil være en stor fordel når du skal bygge din videre karriere. Et internship hos oss gir deg denne muligheten! 

Fakta

Antall internships Tiltredelse
5 (varierer) Etter avtale
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Økonomi, marked og administrasjon
Fagområde Bransjer
Økonomi, marked og administrasjon Revisjon Juridisk rådgivning Konsulenttjenester: Øvrig

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Fakta om KPMG