<  
>  
Internship

Juss-trainee - KPMG

KPMG tilbyr skreddersydde traineestillinger for juss-studenter som ønsker å bli kjent med våre tjenesteområder innenfor skatt, avgift og selskapsrett.

  • Antall internships
    2 (varierer)
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om internshipet

KPMG tilbyr skreddersydde traineestillinger for juss-studenter som ønsker å bli kjent med våre tjenesteområder innenfor skatt, avgift og selskapsrett.

Som trainee i KPMG Law vil du være tilknyttet en fagavdeling, hvor du får en fadder som vil være ansvarlig for en tett oppfølging slik at du raskt blir inkludert i det faglige og sosiale miljøet i avdelingen og selskapet. Vi legger vekt på å tilby vår trainee varierte oppgaver, som kan bestå i alt fra utredninger og brevskrivning til forberedelse av og deltakelse i kundemøter. Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg en optimal oppfølging, samt en konstruktiv tilbakemelding underveis og ved praksisoppholdets slutt. Traineeoppholdet vil ha en varighet på 4-6 uker.

Hvem kan søke?

  • Du som er ferdig med 3. avdeling (4. og 5. års studenter)
  • Du som har hatt skatterett i studietiden
  • Du med sterk interesse for skatt, avgift og selskapsrett
  • Du som studerer ved universitet i Norge

Fakta

Antall internships Tiltredelse
2 (varierer) Etter avtale
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Jus
Fagområde Bransjer
Jus Revisjon Advokattjenester / Prosedyre Juridisk rådgivning

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Søknadsfrist: 15. mai 2016, med oppstart påfølgende høst. 

Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Fakta om KPMG