<  
>  
Internship

Sommerjobb - Kruse Smith

Kruse Smith er et resultat av menneskene som jobber her. Vi er alltid på jakt etter mennesker som kan gjøre oss enda bedre.

  • Antall internships
    1
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om internshipet

Kruse Smith er et resultat av menneskene som jobber her. Vi er alltid på jakt etter mennesker som kan gjøre oss enda bedre. Om du er en av dem vil vi gjerne høre fra deg.

Vil du være med å bygge landet? I Kruse Smith tror vi at landet bygges hver eneste dag – både helt bokstavelig og i form av hvilket samfunn vi evner å skape for de som kommer etter oss. Hvis du synes sommerjobb hos Kruse Smith virker spennende, synes vi du skal ta kontakt med oss.

Ved behov for sommervikarer blir de ledige plassene utlyst på oversikten over ledige stillinger. Søknad sendes også derfra. Ofte vet vi ikke det endelige behovet i prosjektene før over påske hvert år.

Sommerjobb

Særlig ungdom som er potensielle fremtidige arbeidstakere hos Kruse Smith er det viktig for oss å knytte kjennskap til – gjerne gjennom sommerjobb i selskapet. Derfor er primærmålgruppen for sommervikarer studenter innen bygg- eiendom og anleggsfag, samt elever fra videregående skole som utdanner seg innen bygg- og anleggsfag.

Våre distrikter har ofte behov for enkelte sommervikarer i perioden medio juni til medio august. Noen prosjekter har drift gjennom hele sommerferien og trenger derfor ferieavløsere gjennomløpende. Det er primært innen produksjon vi trenger sommervikarer. Sommerjobb hos oss er derfor en unik mulighet til å bygge erfaring fra praktisk byggevirksomhet, noe som er veldig nyttig erfaring i mange stillinger i Kruse Smith.

Øvrige muligheter

Følg også gjerne med på andre muligheter som dukker opp i Kruse Smith, både mulighet for læreplass innen betong, tømrerfag og fjell- og bergverksfag, samarbeid om bachelor/masteroppgaver  og muligheter som trainee i selskapet.

 

Fakta

Antall internships Tiltredelse
1 Etter avtale
Arbeidssted Yrke
Eiendomsmegler / Statsautorisert eiendomsmegler
Fagområde Bransjer
Teknologi og ingeniørfag Bygg / Anlegg / Entreprenør Eiendom / Eiendomsmegling

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Se vår nettside eller kontakt oss for mer søknadsinformasjon om sommerjobber, mer info vil komme etter påske 2016.

Flere muligheter
Traineeprogram
  • Antall traineer: 2 (flere)
Lærlinger