Internship

Sommerjobb i Multiconsult - Multiconsult

Vi tilbyr hvert år en rekke spennende sommerengasjementer. Målet er istandsetting

 • Antall interns
  60 (50-60 sommerstudenter)
 • Tiltredelse
  Sommer

Bli kjent med Multiconsult!

,,
Multiconsult er et av Norges og Nordens ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving

Livet på innsiden - møt menneskene i Multiconsult

Om internshipet

Vi har mange spennende initiativer for deg som er student. Blant annet tilbyr vi hvert år en rekke spennende sommerengasjementer. Målet er istandsetting.

Vi ønsker å istandsette deg til å velge en karriere hos oss ved å tilby en god og spennende første-erfaring. Et sommerengasjement hos oss gir deg innsikt i det gode arbeidsmiljøet, mangfoldet av medarbeidere og de utfordrende arbeidsoppgavene vi jobber med. Hver sommer tilbyr vi egne sommerprosjekter for studenter.

Vi søker etter de riktige studentene som vi setter sammen i tverrfaglige studentteam som jobber i våre pågående kundeprosjekter, enten i Norge eller internasjonalt. Problemstillingene som utgjør utgangspunktet for sommerprogrammene er altså reelle. Alle team får utdelt hver sine faglige veiledere og samarbeider tett med våre fagmiljøer gjennom hele sommeren. De siste årene har vi tilbudt sommerprogrammene Must Energi – Vannkraft, Must Konstruksjon, Must Arktisk og Must Energi – Vindkraft.

I tillegg til sommerprogrammene tilbyr vi hvert år også en rekke spennende og utfordrende sommerjobber med varierte oppgaver i samtlige av våre regioner og innen de aller fleste av våre fagområder. Sommerstudentene våre skal alltid få et positivt og riktig bilde av hvordan det er å jobbe i Multiconsult. Etter sommeren 2014 svarte samtlige av våre sommerstudenter at sommeren de tilbrakte hos oss ga dem verdifull erfaring, og at de ville anbefale andre å søke sommerjobb hos oss.

Fakta

Antall interns Tiltredelse
60 (50-60 sommerstudenter) Sommer
Arbeidserfaring Utdanningsnivå
Ikke oppgitt Ikke oppgitt
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Teknologi, ingeniørfag og arkitektur
Fagområde Bransjer
Teknologi og ingeniørfag Olje / Gass / Energi / Kraft Bygg / Anlegg / Entreprenør Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk

Søknadsinformasjon ?

Multiconsults sommerjobber og sommerprosjekter utlyses som ledige stillinger i begynnelsen av januar.

Rekrutteringskalender

 • AUG 30
  2017
  8 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 31
  2017
  19 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
30 ledige stillingerVideoer

Fakta om Multiconsult