<  
>  
Internship

NGI for studenter - NGI (Norges Geotekniske Institutt)

Som et kompetansesenter er NGI avhengig av jevn tilførsel av nyutdannede kandidater. Hvert år har rundt ti studenter praksisplass på NGI

  • Antall internships
    10
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om internshipet

De fleste av NGIs ansatte med geo-faglig bakgrunn har universitetsutdanning fra relevante fagområder. Rundt en tredjedel av disse har doktorgrad.

Som et kompetansesenter er NGI avhengig av jevn tilførsel av nyutdannede kandidater. Hvert år har rundt ti studenter praksisplass på NGI. Flertallet kommer fra NTNU og UiO. Via sommerjobb får mange studenter erfaring innen felt-, lab-, forsknings- og prosjekteringsoppgaver.

NGI bidrar med prosjekt- og hovedfagsoppgaver og faglig veiledning til disse. Mange av dem som har skrevet hovedfagsoppgave med veiledning fra NGI, er senere blitt fast ansatt hos oss. NGIs spiss- kompetanse innen forskjellige nisjer av geo-fagene gjør at du får brynt ideer blant de beste innen faget. 

Fakta

Antall internships Tiltredelse
10 Etter avtale
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Matematikk og naturfag
Fagområde Bransje
Matematikk og naturfag Forskning og utvikling

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Fakta om NGI (Norges Geotekniske Institutt)