Internship

Sommerjobber - Norconsult

Er du på jakt etter en utfordrende sommerjobb? Norconsult tilbyr studenter ved høyskoler og universiteter korttidsstillinger hver sommer.

 • Antall interns
  50 (ca. 50 - 60 sommerstudenter)
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Bli kjent med Norconsult

Om internshipet

Hvert år tar Norconsult i mot 50-60 studenter på sommerjobb, både ved vårt hovedkontor i Sandvika og ved flere andre av våre kontorer i Norge.

Som sommerstudent i Norconsult vil du jobbe med spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis.

Primært aksepterer vi kun 3. og 4. års studenter til sommerjobb hos oss.

Fakta

Antall interns Tiltredelse
50 (ca. 50 - 60 sommerstudenter) Etter avtale
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Teknologi, ingeniørfag og arkitektur
Fagområde Bransje
Teknologi og ingeniørfag Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk

Søknadsinformasjon ?

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Kun elektroniske søknadene vil bli behandlet.

Rekrutteringskalender

 • JUN 27
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 28
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 30
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUL 01
  2018
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Bilder

Flere muligheter
20 ledige stillinger

Filmer

Norconsult - Det er vi som løser de vanskeligste oppgavene
The Way We Live - Om å jobbe i Norconsult
Norconsult AS bruker BIM (building information modeling) som verktøy innen alle markedsområder. Vi jobber etter en såkalt VDC (virtual design and construction) tilnærming, der BIM modellen står i sentrum for prosjektering, koordinering og danner basis for utførelse av arbeidene på anlegget. I denne sammenheng har vi også tatt i bruk Vitual Reality (VR) teknologien, som muliggjør at aktørene nå kan "ta seg en virtuell tur" inn i modellen lenge før bygget står ferdig. Vi bruker VR både til å kommunisere med sluttbrukerne av anlegget og som verktøy for samkjøring under prosjektering og bygging.
Hva gjør egentlig en geotekniker og hvordan kan man bli geotekniker? Denne filmen er laget med støtte fra NGF (Norsk Geoteknisk Forening), en bransjeorganisasjon for geoteknikk i Norge. Norconsult støtter denne NGF både økonomisk og gjennom å ha medarbeidere i flere roller i styret og undergrupper.

Fakta om Norconsult