<  
>  
Internship

Praktikant - Norden - Nordic Innovation

Praktikantordningen i Nordic Innovation er utviklet/opprettet for å spre kunnskap og øke interessen for det nordiske samarbeidet innen næring- og innovasjonspolitikk.

  • Antall internships
    1
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om internshipet

Praktikantordningen i Nordic Innovation er utviklet/opprettet for å spre kunnskap og øke interessen for det nordiske samarbeidet innen næring- og innovasjonspolitikk. Oppholdet vil gi deg innsikt i, og erfaring med å arbeide i en nordisk institusjon under Nordisk Ministerråd. Nordic Innovation har 25 ansatte som arbeider i bl.a. følgende industri- og innovasjonspolitiske områder: entreprenørskap, finansiering, digitalisering, velferdsteknologi, grønn vekst, kreative og kulturelle næringer, bioøkonomi, etc.

 

Har du lyst til å jobbe internasjonalt, og du er i gang med studier på områder som økonomi, statsvitenskap eller kommunikasjon? Vi kan tilby deg en unik mulighet for å jobbe ett semester som praktikant i et nordisk miljø i Oslo.

Fakta

Antall internships Tiltredelse
1 Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Internship / praksisplass: Samfunnsfag, psykologi Internship / praksisplass: Økonomi, marked og administrasjon
Fagområder Bransje
Samfunnsfag og psykologifag Økonomi, marked og administrasjon Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Kontaktperson

Senior administrasjonsrådgiver