Internship

Sommerjobb - Peab

Peab søker studenter fra høyskoler eller universiteter som ønsker sommerjobb i våre anleggs- eller byggprosjekter.

Om internshipet

Peab søker studenter fra høyskoler eller universiteter som ønsker sommerjobb i våre anleggs- eller byggprosjekter.

I Peab synes vi det er viktig at din sommerjobb skal gi deg en så bred base som mulig. Derfor får du komme ut på prosjekt og prøve ulike oppgaver. Dette gir deg mulighet til å omsette din teoretiske kunnskap til praktisk virkelighet.

Vi i Peab ønsker å komme i kontakt med studenter tidlig i studiet. Ved å ha sommerjobb i Peab over flere år får du en progresjon i oppgaver og mer ansvar fra år til år.

Peab ønsker å vise hvilke muligheter vi kan tilby overfor nye, potensielle medarbeidere. For å gi den enkelte student og oss i Peab et bedre grunnlag for å vurdere om vi kan bli en fremtidig arbeidsgiver, benytter vi sommerjobb som et virkemiddel for å bli bedre kjent.

Kombinasjonen med praktisk arbeidserfaring og noen år fra høyskole eller universitet, gjør deg meget interessant som kandidat. Svært mange av våre nyansatte ingeniører og sivilingeniører har takket ja til faste stillinger etter at vi har blitt kjent med hverandre gjennom sommerjobb.

I sommerjobb hos Peab vil du få prøve deg på oppgaver du kan forvente å få som nyutdannet. Arbeidsoppgavene vil være mer relevante jo lengre du har kommet i studiet.

Vi ser etter studenter som:

  • Er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag
  • Tar initiativ og liker utfordringer
  • Liker å jobbe selvstendig
  • Trives med en hektisk jobbhverdag
  • Kan identifisere seg med våre kjerneverdier: Jordnær - Utviklende - Personlig - Pålitelig
  • Har lyst til å bli bedre kjent med Peab

Fakta

Antall interns Tiltredelse
10 (flere) Sommer
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Teknologi, ingeniørfag og arkitektur
Fagområde Bransje
Teknologi og ingeniørfag Bygg / Anlegg / Entreprenør

Søknadsinformasjon ?

Bilder

Flere muligheter
2 ledige stillinger
Lærlinger

Filmer

Sammen gjør vi det mulig! Vi i Peab sier nei til alle former for diskriminering, mobbing og trakassering. Vi har nulltoleranse for diskriminerende sjargong, nedsettende vitser og krenkende uttalelser på jobb. Alle medarbeidere har et ansvar for at ingen diskrimineres på våre arbeidsplasser, og at alle mennesker skal føle seg velkommen hos oss.