Internship

Studenter i Rambøll - Rambøll

Vi tilbyr både sommerjobber, oppgaveskriving og stillinger som prosjektassistenter. Velkommen som søker!

 • Antall interns
  40
 • Tiltredelse
  Sommer

Om internshipet

Sommerjobber
Hvert år lyser vi ut ca. 30 til 40 sommerjobber, innenfor de fleste fagfeltene våre og over hele landet. Hos oss settes du i arbeid på konkrete prosjekter og du får ansvar fra dag én - men vi passer også på at du får veiledningen og støtten du trenger.  

En sommerjobb hos Rambøll gir deg viktige erfaringer som du kan ta med deg videre i studier og arbeidsliv. Samtidig åpner sommerjobben dører og gir deg nye kontakter i bransjen.

Om du er interessert i en utfordrende og lærerik sommerjobb vil vi gjerne høre fra deg!
Du finner mer info om sommerjobbene våre på ramboll.no.

Oppgaveskriving
Vi har mange studenter som skriver bachelor- og masteroppgaver hos oss hvert år. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med kontoret og avdeling du har mest lyst til å skrive for. Les mer om oppgaveskriving hos Rambøll på ramboll.no.

Prosjektassistenter
Hos Rambøll Management Consulting ansetter vi prosjektassistenter løpende gjennom året. Som prosjektassistent bistår du bl.a. våre konsulenter i deres arbeid på prosjekter. Stillingene er på ca. 20 prosent. Våre prosjektassistenter er i hovedsak masterstudenter på første året, men vi har fra tid til annen også studenter på bachelornivå. 
Stillingene legges ut på nettsidene våre her.

Fakta

Antall interns Tiltredelse
40 Sommer
Arbeidssted Yrker
Ikke oppgitt
Fagområder Bransjer
Matematikk og naturfag Samfunnsfag og psykologifag Teknologi og ingeniørfag Øvrige/andre fagretninger Olje / Gass / Energi / Kraft Bygg / Anlegg / Entreprenør Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk Engineering 1 mer

Søknadsinformasjon ?

Vårt rekrutteringssystem fungerer slik at du trykker på «Søk her» knappen og dirigeres videre til et spørreskjema. Her blir du spurt om å velge land, markedsområde, foretrukket lokasjon i Norge og ditt utdannelsesnivå. Etter det får du skrive inn dine detaljer og laste opp dine papirer. 

Sommerjobbene våre legges ut 1. desember, med søkefrist den 1. mars. Om du ikke rakk å søke i år vil vi gjerne høre fra deg neste år isteden! 

Estimert søknadsfrist: Mars

Aktuelle utlysninger nå!

 • Om stillingenVi søker etter en engasjert og dyktig student til en praksisplass hos oss i Arkitektur & Plan på vårt kontor i Kristiansand. Som praktikant hos oss får du mulighet til å jobbe med mange varierte oppgaver og du vil bli en del av vårt dyktige tverrfaglige team her på avdelingen. Våre prosjekter strekker seg fra konseptstudier, konkurranser, planleggingsprosjekter og detaljprosjektering i alle mulige størrelsesordener i både det private og offentlige.Avdelingen Arkitektur & Plan består av 16 medarbeidere med kompetanse innenfor arkitektur, landskapsarkitektur, byutvikling, mobilitetsplanlegging og arealplanlegging. Avdelingen er i sterk vekst og vi har vunnet flere større prosjekter i regionen. Vi har hatt stor suksess med en stadig økende mengde av tverrfaglig samarbeid med andre kontorer på tvers av landegrensene mot Danmark, Sverige, Finland, India og England. Dette bidrar til å styrke våre evner innenfor tverrfaglig samarbeid og bidrar til å styrke vår kompetanse innenfor de forskjellige fagene på kontoret. Arkitektur & Plan er en del av Rambøll Kristiansand som består av i alt 100 medarbeidere innenfor en rekke fagretninger, som vi samarbeider med på daglig basis på stort sett alle prosjekter.Hvem vi søkerVi regner med at du studerer arkitektur eller urbanisme ved AHO Arkitekthøyskolen i Oslo, NTNU, BAS Bergen Arkitektskole eller lignende. På kontoret arbeider vi primært med Revit, Sketchup, Civil 3D og Adobe-pakken, men verdsetter også andre gode IT-kunnskaper.Oppstart er februar og med varighet frem til sommeren, med mulighet for forlengelse. Praksisplassen er lønnet.
  20.01.2019
  Kristiansand

Rekrutteringskalender

 • JAN 18
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JAN 19
  2019
  6 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JAN 20
  2019
  19 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Bilder

Flere muligheter
44 ledige stillinger

Filmer

Denne korte videoen forteller deg hvem vi er og hva vi jobber med.
Joachim Viktil i avdeling for prosjekt- og byggeledelse forteller om hvordan det er å være nyansatt i Rambøll. Vil du også bli en av oss?
Anja Drozdik, nyansatt sivilarkitekt, forteller om hvordan det er å jobbe i Rambøll. Vil du også bli en av oss?
Astrid Gaustad ved VVS-avdelingen forteller om hvordan det er å være nyansatt i Rambøll. Vil du også bli en av oss?
Christian Halland og Thor Gunnar Hansen ved avdeling for areal og samferdsel forteller om hvordan det er å være nyansatt i Rambøll. Vil du også bli en av oss?
Se folks reaksjoner når vi gjorde en grå parkeringsplass om til et grønt samlingspunkt!
Droner kan være til god hjelp i en rekke prosjekter og utredninger. Se hva Rambølls droneteam kan få til her!

Fakta om Rambøll