<  
>  
Internship

Summer Internship - Schibsted ASA

Schibsted Summer Internship er et spennende og krevende sommerprogram rettet mot unge og engasjerte mennesker som er under høyere utdanning.

  • Antall internships
    10 (Flere)
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om internshipet

Schibsted Summer Internship er et spennende og krevende sommerprogram rettet mot unge og engasjerte mennesker som er under høyere utdanning.

Programmet er bygget over de samme grunnprinsippene som våre traineeprogrammer og fungerer også som rekrutteringskanal til Schibsted Trainee Programs. Kandidater må være skandinaviske statsborgere.

Utfordrende oppgaver - Individuell oppfølging - Bransjekunnskap - Nettverk

Vårt summer internship gir utvalgte studenter en unik mulighet til å bli kjent med mediekonsernet Schibsted og få et innblikk i mediebransjen.

I tillegg til lærerik arbeidserfaring, er det viktig for oss å gi våre summer interns personlig oppfølging og tilbakemelding under engasjementets varighet.

Det legges også stor vekt på sosiale aktiviteter sammen med våre traineer.

Programmet starter i midten av juni og varer til midten av august hvert år.

Vi ser etter:

  • Akademisk bakgrunn. Kandidater må være i ferd med å fullføre høyere akademisk utdanning og helst ha fullført halvparten av en mastergrad.
  • Utenomfaglige interesser og erfaringer. Lederverv innen politikk, studentforeninger, frivillige organisasjoner eller lignende vektlegges.
  • Sosiale ferdigheter. En summer intern må være god på samarbeid og menneskelige relasjoner. Hun eller han må både ha evnen til og finne tilfredsstillelse i å jobbe med folk fra ulike miljø og kulturer.
  • Internasjonal orientering er et pluss

Fakta

Antall internships Tiltredelse
10 (Flere) Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Internship / praksisplass: Estetiske fag, kunst- og musikkfag Internship / praksisplass: Mediefag, bibliotekfag og journalistfag Internship / praksisplass: Økonomi, marked og administrasjon
Fagområder Bransje
Informasjonsteknologi/Data Mediefag og journalistikk Økonomi, marked og administrasjon Media / Underholdning

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Flere muligheter
Traineeprogram