Internship

Sommerprosjekt - Statkraft

Statkrafts sommerprosjekt er en spennende utfordring. Du får jobbe med viktige problemstillinger, samtidig som du blir kjent med Statkraft som en fremtidig arbeidsgiver.

Bli kjent med Statkraft

Statkrafts sommerprosjekt er en spennende utfordring. Du får jobbe med viktige problemstillinger, samtidig som du blir kjent med Statkraft som en fremtidig arbeidsgiver. Du får jobbe med viktige temaer som vil gi deg en innsikt i fremtidens utfordringer innen fornybar energi og du blir ledet av en gruppe av ekspertise som støtter deg med riktig kompetanse.


Sommerprosjektet er et viktig Employer Branding program som Statkraft arrangerer hvert år. Det velges 6-8 kandidater fra ulike land, universiteter og studieretninger som vil samarbeide som et team, veiledet av en prosjektleder og av flere av våre eksperter for en periode på 8 uker. Resultatet av prosjektet blir presentert for konsernledelsen og deles med hele organisasjonen ved slutten av perioden.


Det første sommerprosjektet ble gjennomført sommeren 2003, og siden har prosjektet vært svært populær blant student målgrupper på både norske og internasjonale universiteter.


Vi mener at dette er en flott mulighet til å styrke Statkrafts posisjon som en attraktiv arbeidsgiver samt gi muligheten til fremtidige talenter til å lære mer om hvordan det er å jobbe i et mangfoldig team som løser komplekse og langsiktige energi- og klimautfordringer.

 
Vis mer

Om internshipet

Statkrafts sommerprosjekt er en spennende utfordring. Du får jobbe med viktige problemstillinger, samtidig som du blir kjent med Statkraft som en fremtidig arbeidsgiver.

Prosjektet er tverrfaglig, og er rettet mot studenter fra og med tredje studieår. Det er plass til åtte studenter i prosjektet. Deltagerne jobber i team, med veileder fra Statkraft og profesjonell oppfølging. Avslutningsvis skal studentene presentere arbeidet for Statkrafts konsernledelse.

Varigheten av prosjektet er cirka ni uker, med oppstart i midten av juni. Deltakerne blir betalt i henhold til en fast lønn for student internship stillinger i Statkraft i Tyskland.

Prosjektet vil fokusere på forretningsmuligheter for stasjonære batterisystemer. Hva vil være de viktigste markedene? Hvordan vil tekniske, regulatoriske og miljømessige trender påvirke etterspørselen etter batterilagringen? I hvilke deler av verdikjeden kan Statkraft utnytte sine konkurransefortrinn på best mulig måte?

Les mer om Sommerprosjektet her

Fakta

Antall interns Tiltredelse
6 (Varierer) Sommer
Arbeidssted Yrker
Internship / praksisplass: Informasjonsteknologi og informatikk Internship / praksisplass: Jus Internship / praksisplass: Teknologi, ingeniørfag og arkitektur Internship / praksisplass: Økonomi, marked og administrasjon
Fagområder Bransje
Informasjonsteknologi/Data Jus Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon Olje / Gass / Energi / Kraft

Søknadsinformasjon ?

Se vår hjemmeside for informasjon om neste sommerprosjekt!

Kontaktperson

img
Amanda Marie Lund HR Advisor, Corporate HR

Rekrutteringskalender

  • APR 22
    2018
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • APR 29
    2018
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Bilder

Flere muligheter
3 ledige stillinger
Traineeprogram
Lærlinger

 

Filmer

As part of Statkraft’s summer project 2017, 6 students got 8 weeks to create a new, digital tool, supporting power traders in their daily work. And so they did, using machine learning, big data, artificial intelligence and automatization.
Introduction to the Statkraft Summer Project 2016. The topic is smart and clean cities.
Hvorfor ble Tone med på vårt sommerprosjekt i 2015?
Sheringham Shoal, UK - Summer project on Statkrafts first offshore wind farm (2012)

Fakta om Statkraft