Internship

Sommerjobb - Statnett

Vi tilbyr kvalifiserende jobber for ingeniør- og sivilingeniørstudenter, som vil kunne få unik erfaring og innsikt i det norske kraftsystemet.

 • Antall interns
  20
 • Tiltredelse
  Etter avtale
 • Søknadsfrist
  Mars

Om internshipet

Statnett tilbyr sommerjobber til studenter og unge hver sommer.  Vi tilbyr både kvalifiserende jobber for ingeniør- og sivilingeniørstudenter, samt oppgaver som kan utføres uten spesielle forkunnskaper. Sommerjobb i Statnett gir deg unik erfaring og innsikt i det norske kraftsystemet, og er en fin inngangsportal for videre karriere i Statnett. 

Hvert år har Statnett ca. 50-100 studenter i sommerjobb, hvorav ca halvparten er fagrelevante. De fleste jobbene er lokalisert ved hovedkontoret i Oslo, men det finnes også muligheter i andre deler av landet.

Våre sommerjobber er fordelt på fagområder og divisjoner. Du kan søke en eller flere jobber innen forskjellige områder. Du kan også søke oppgaver i en relevant divisjon. Mulighetene er med andre ord mange!

Fakta

Antall interns Tiltredelse
20 Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Trainee - IT/Informatikk Trainee - Juridiske fag Trainee - Samfunnsfag, psykologi Trainee - ingeniør/teknisk 1 mer
Fagområder Bransjer
Informasjonsteknologi/Data Jus Samfunnsfag og psykologifag Teknologi og ingeniørfag Olje / Gass / Energi / Kraft Industri og produksjon Bygg / Anlegg / Entreprenør Høyteknologi / Elektronikk

Søknadsinformasjon ?

Sommerjobber lyses ut på nyåret, og søknader registreres elektronisk via vår nettside. Har du spørsmål vedrørende sommerjobb hos oss, kontakt oss på:  studentkontakt@statnett.no

Estimert søknadsfrist: Mars

1.3.2018

Kontaktpersoner

img
Anders Dolve
img
Angelina Jensen HR Konsulent

Rekrutteringskalender

 • OKT 31
  2017
  Høgskolen i Oslo og Akershus
  Oslo (HIOA)
Flere muligheter
3 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
 • Antall interns: 6 (flere)
Lærlinger
Videoer

Fakta om Statnett