Toppbanner
<  
>  
Internship

Jus-trainee ( Internship) - Wikborg Rein

Et trainee-opphold på noen uker vil gi deg et godt inntrykk av hverdagen som forretningsadvokat hos Wikborg Rein.

  • Antall internships
    1 (Flere)
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om internshipet

Et trainee-opphold på noen uker vil gi deg et godt inntrykk av hverdagen som forretningsadvokat hos Wikborg Rein. Du vil jobbe på samme måte som en advokatfullmektig, og i løpet av oppholdet vil du høyst sannsynlig få være med i retten.

En fadder vil hjelpe deg inn i det faglige og sosiale miljøet, og sørge for at du får meningsfulle oppgaver og verdifulle erfaringer. I løpet av fire til seks uker får du et godt innblikk i vår hverdag. Du vil få varierte arbeidsoppgaver som for eksempel prosesskriv og juridiske utredninger, i et faglig miljø med noen av landets ledende forretningsadvokater. Har du spesielle interessefelt forsøker vi å finne oppgaver innen det aktuelle fagfeltet. Som en av våre traineer får du bruke alle våre fasiliteter, som treningsstudio og bibliotek, og delta i alle faglige og sosiale tilbud.

Trainee-programmet er en viktig del av rekrutteringsarbeidet i Wikborg Rein. Derfor legger vi stor vekt på å gi relevante arbeidsoppgaver og profesjonell oppfølging. Opptak gjøres løpende gjennom hele året. Som hovedsponsor for Juristforeningen har vi et bredt samarbeid med studenter på alle trinn.

Fakta

Antall internships Tiltredelse
1 (Flere) Etter avtale
Arbeidssted Yrke
Internship / praksisplass: Jus
Fagområde Bransjer
Jus Advokattjenester / Prosedyre Juridisk rådgivning

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Søknad om trainee-engasjement kan sendes på e-post til følgende:

Oslo-kontoret:
Lars Andreas Fredsvold Johansen: laj@wr.no

Bergens-kontoret:
Morten Valen Eide: mei@wr.no

Merk søknaden med "trainee-engasjement"

Internett : www.wr.no
Flere muligheter
Traineeprogram

Fakta om Wikborg Rein