<  
>  

Lærling i Intility

Vil du ha lærlingplass i et IT-selskap som satser på deg også etter lærlingtiden?
Om lærlingplass i Intility

Ønsker du å starte karrieren din i en bedrift som satser på lærlingene sine, og hvor et vellykket opphold kan føre til fast ansettelse? I så fall er lærlingplass i Intility en mulighet du ikke vil gå glipp av.  
 
Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten av verden. Vi består av over 450 medarbeidere som bidrar til å digitalisere morgendagens selskaper. Med en snittalder på 28 år, jobber vi sammen for å skape noe som er større enn summen av den enkelte.  
 
I Intility har vi lang og god erfaring med å ta inn lærlinger. Siden 2004 har over 90 lærlinger tatt fagbrev hos oss. Mer enn 60 av disse er fortsatt ansatt, og er blitt viktige ressurser for selskapet. Vi har alltid et langsiktig perspektiv når vi tar inn lærlinger, og lærlingplass er ofte inngangsbilletten til en lang karriere i Intility.  
 

Et lærlingløp i Intility vil formes etter hvilken retning du tar fagbrev i. Skal du ta fagbrev i dataelektronikk eller IT-drift vil du få bred innsikt i den tekniske plattformen og bygge dyp kompetanse på sentrale verktøy og systemer. Du vil blant annet kunne jobbe med sluttbrukersupport for våre 35.000 sluttbrukere, installasjon og oppsett av PC’er, samt være med på installasjonsprosjekter for nye kunder på Intility-plattformen.  

Som lærling innen IT-utvikling, vil du få jobbe med tilsvarende oppgaver, samtidig som du får faglig påfyll av våre flinkeste utviklere. Underveis i lærlingløpet vil du også rotere til en av våre utviklerenheter, og du vil få godt innblikk i ulike teknologier, kodespråk og utviklingsstrategier. 

Hos oss vil du bli kastet rett ut i det og få bryne deg på tekniske utfordringer fra dag én, selvsagt med god opplæring og støtte fra våre erfarne teknikere. Du vil få jobbe med varierte problemstillinger i løpet av lærlingtiden, og opparbeide deg bred kunnskap innenfor faget ditt. Det er også gode muligheter for utvikling og økt ansvar, og du vil få sjansen til å spesialisere deg og ta ulike sertifiseringer. Uansett hvilken retning du tar fagbrev i, vil en lærlingplass i Intility gi deg et godt grunnlag for videre karriere.

 

Vi ser etter deg som: 

 • Skal være lærling innen Dataelektronikk, IT-drift eller IT-utvikling fra høsten 2023 
 • Har teknologi som hobby, er nysgjerrig, og har et sterkt ønske om å lære deg nye ting
 • Har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk 
 • Trives med å prate med kunder over telefon, chat og email 
 • Hjelper andre, ikke fordi du må, men fordi du har lyst
 • Er pålitelig, har god prioriteringsevne, og trives i et hektisk miljø
 • Har et mål om å bygge deg en karriere innen IT
 • Gjerne har interesse for programmering/automasjon, med dette er ikke et krav

Som lærling i Intility: 

 • Får du kontinuerlig faglig påfyll gjennom Intility Academy, og oppfordres til å ta sertifiseringer 
 • Blir du en del av et sterkt fagmiljø hos en av verdens ledende skyleverandører
 • Vil du jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere 
 • Blir du en del av et ungt og engasjerende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer som gjør at du vil trives på jobb 
 • Vil du glede deg til å komme på jobb
 • Får du muligheten til å kvalifisere deg for fast ansettelse etter endt læretid 

Hos oss er vi opptatt av at de ansatte trives på jobb og sammen med hverandre. Vi har ulike treningsgrupper, som løpegruppe med profesjonell løpetrener, fotballag i bedriftsligaen, samt lag i bedriftsligaen for CS:GO. I helgene kan man dra på fotballkamp på Intility Arena, og det arrangeres også flere sosiale og faglige arrangementer gjennom året. For at du skal være i flyt i hverdagen serveres frokost, lunsj og ettermiddagsmat til alle ansatte. I tillegg er det mulig å bestille middag med seg hjem. Hos oss får du også en ekstra ferieuke i året (til sammen seks uker ferie).

Send oss søknad, CV og karakterutskrifter. Vi ønsker at du legger ved en utskrift/printscreen av karakterene du har oppnådd hittil på videregående. Få også med fraværet. Dersom du går Informasjonsteknologi, er det fint om du nevner i søknaden om du skal ta fagbrev i IT-drift eller IT-utvikling. 

Vi gleder oss til å lese søknaden din! 

Andre ledige stillinger hos Intility
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Head of Talent Management & HR
Talent Coordinator
Talent Coordinator
Om Intility

Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten av verden. Vi utvikler en industrialisert skyplattform og automatisert multicloud driftstjeneste som skal gi selskaper de beste muligheter til å realisere sine digitale ambisjoner. Med en snittalder på 28 år, drives vi av en ambisjon om å vise hva det er mulig å skape når mennesker sammen med et langsiktig perspektiv, bygger noe som ingen har bygget før, og som er større enn summen av den enkelte.

Ønsker du å jobbe for et av verdens ledende IT-selskaper med et konsept du vil bli stolt av å representere? Vil du bli en del av et selskap i sterk vekst hvor du har påvirkningskraft fra dag én? Er du nysgjerrig og opptatt av utvikling og utfordringer? Da kan du være den rette til å ta del i den videre utviklingen av selskapet.

Finn ut mer om oss på www.intility.no.