Hva jobber du med?

Jeg jobber som Technical Project Manager i avdelingen Digital Advisory. Min jobb går ut på å planlegge, koordinere og utføre overgangen for nye kunder, fra eksisterende driftsmiljø og over til Intility’s plattform. Min rolle er å være det tekniske bindeleddet mellom tredjeparter, interne tekniske ressurser, og kunden, i en prosjektfase.

I tillegg er det mitt ansvar å forme plattformen kunden kommer over til, slik at kundenes arbeidsverktøy fungerer best mulig. Være seg spesifikasjoner på servere, versjonsoppgraderinger eller sikkerhet.En arbeidsdag for meg er aldri lik. Jeg har «drømmejobben» for meg, som balanserer perfekt mellom kundekontakt og tekniske utfordringer. 

Hvordan har din «vei» i Intility vært?

Jeg begynte som lærling sommeren 2012 i Device Services avdelingen hvor jeg jobbet med oppsett av klienter. Etter kort tid fikk jeg også ansvaret for oppsett av mobile enheter. Vinteren 2013 tok jeg over ansvaret for oppsett av alle servere i Intility og jobbet utelukkende med dette i et års tid. Deretter ble jeg teamleder for On-site-teamet.


Så ble jeg Teknisk leder for avdelingen, og var ansvarlig for den daglige driften av On-site og Repair teamene. Vinteren 2015/2016 trådte jeg inn i ny rolle som Technical Project Manager i Digital Advisory. 

LES OGSÅ: Lønnsutviklingen i 2012

Hvordan er det å jobbe i Intility?

Det er et veldig godt samhold i Intility. Alle er ute etter å «spille hverandre gode», og det er i alles interesse å sørge for at vi fungerer så godt som mulig sammen. Dette dyrkes ved for eksempel interne sesjoner hvor det snakkes om verktøy som andre avdelinger bruker. Det at man hele tiden vet hva de andre i Intility holder på med gjør at man får et veldig godt bilde av hvor man skal hente informasjon. Og om man lurer på noe som ikke er innenfor sine arbeidsoppgaver eller fagfelt, er det aldri noen som sier nei og gir deg gjerne en innføring i det du lurer på.


Jeg har gledet meg til å gå på jobb hver dag siden jeg begynte, sommeren 2012.

Klikk her for å søke blant tusenvis av ledige stillinger