I november ble Bygg- og miljødagen, eller BM-dagen som den også kalles, arrangert ved NTNU. BM-dagen er NTNUs karrieredag for bygg-studenter og den arrangeres hver høst. I år var JM med for første gang siden 2014.

Den perfekte møteplassen for bedrifter og studenter

BM-dagens bedriftsmesse finner sted i Realfagsbygget ved NTNU Gløshaugen. Dette er den perfekte møteplassen for studenter og bedrifter. Standområdet er tredelt, med totalt 59 ulike standplasser.

På vår stand deltok denne gangen Karoline Langø Turøy, trainee i JM Bergen, Thomas U. Bakke som er prosjekteringsleder region Oslo og HR-rådgiver Adrian Solsvik. 

Gøy å snakke med studenter og fortelle dem om mulighetene i JM

Vi tok en liten prat med Karoline som er trainee i JM i Bergen, for å finne ut hvorfor hun synes det er gøy å være med på Bygg- og miljødagen. Karoline er 25 år og har bachelor i undervannsteknologi og master i industriell økonomi. Hun er en aktiv person og mye av fritiden går med til ski og trening.

Grunnen til at hun ville være med på BM-dagen var blant annet at hun liker å snakke med mennesker. Karoline trives godt i JM og synes det er gøy å treffe kolleger fra andre deler av JM som hun ikke snakker med til daglig. I tillegg synes Karoline det er gøy å snakke med studenter og fortelle om deres muligheter i JM.

«Som trainee vil jeg gjerne få frem hvor bra traineeprogrammet i JM er, og hvor bra JM er som arbeidsgiver», understreker Karoline, som koste seg veldig på BM-dagen.

JM ønsker alltid å sende en av sine traineer når de deltar på karrieredager, og er glade for at det aldri er noe problem å finne traineer som har lyst.

«Vi synes det er veldig hyggelig at våre traineer er så positive til å representere JM på slike arrangementer», sier HR-direktør Ann Kristin Søreid. «Det viser at de er stolte av arbeidsplassen sin, og kan anbefale den til andre.»