Heisann alle sammen!

Lenge siden sist eg skrev blogginnlegg no. Eg er kommet tilbake fra Stockholm, og er tilbake i Bergen. Her jobber eg nå med prosjektledelse, og det er ekstra gøy når bygget ligger rett over veien fra oss. Da er det lett å gå ut å se om man er usikker på noe. Under ser dere tomten, hvordan den så ut før vi rev eksisterende bygg og hvordan den ser ut nå.

Her skal det komme totalt 37 boenheter, hvorav 3 er townhouse. Det kommer til å bli utfordrende å bygge da tomten er trang og hele tomten skal bygges på. Under ser dere hvordan bygget skal se ut når det er ferdig.

Store deler av oppgavene mine handler nå om økonomi, anbudsutsendelse og kontraktinngåelse. Det er veldig spennende å få være med for å se hva ting faktisk koster, og hvordan man skal sitte opp et realistisk budsjett. I slutten av denne uken er det tidlig prognosegjennomgang før den ordentlige om ett par uker. Dette har eg ikke vært med på før, og er ganske spent på hva dette innebærer.

Ellers skal vi snart kalle inn diverse underentreprenører på avklaringsmøter, og inngå kontrakter. Gleder meg til prosjektet kommer ordentlig i gang! 😊

¤ Karoline ¤