Først var vi på Grefsen stasjon, deretter på Lundkvartalet og til slutt på Råholtåsen. Det var veldig artig å se hvordan de andre traineene har det på sine byggeplasser, og forskjellene mellom prosjektene. Man oppdager raskt at det som kanskje er en stor utfordring på én byggeplass, kan være veldig enkelt på en annen. Det er dette som gjør prosjektbasert arbeid så spennende – det vil alltid dukke opp nye utfordringer!

Disse prosjektene er også i ulike faser. På Lundkvartalet, hvor jeg har holdt til de siste månedene, går det i kjeller og råbygg. På Råholtåsen er det imidlertid flere blokker som er nesten helt ferdigstilt, så da fikk jeg se mye som var helt nytt for meg. Kult å se hvordan en ferdig JM-leilighet ser ut! Etter byggeplassbesøkene spiste vi middag og var innom Oslo Camping for en runde minigolf! Alt i alt; en kjempehyggelig og morsom dag!

Nå har vi bare en uke igjen ute i produksjon før vi skal ha en teoriuke i Sverige, og deretter skal ta fatt på den andre blokken i traineeprogrammet. Det betyr at jeg må ta farvel med Lundkvartalet, noe som egentlig er litt kjedelig - MEN jeg gleder meg til å få prøve meg på prosjektering! 

Avslutter med et solfylt høstbilde av Lundkvartalet.

- Kristine