<  
>  

Kunnskapsparken Helgeland

Bankvirksomhet, Høyteknologi / Elektronikk, Industri og produksjon

Kunnskapsparken Helgeland står bak traineeprogrammet Kandidat Helgeland. 

Kompetanse regnes som en av de viktigste innsatsfaktorene for økonomisk vekst. Men vekst kommer ikke av seg selv.

Statistikken viser at Helgeland har en utfordring i forhold til å heve kompetansenivået og sikre tilgang på kvalifisert arbeidskraft. Det finnes en sammenheng mellom utdanningsnivået i befolkningen og tilgangen på opplæring. Med bakgrunn i dette, er en av hovedoppgavene til Kunnskapsparken å øke tilbudet på opplæring på alle nivå og bidra til at bedriftene får bedre tilgang og kjennskap til forsknings- og utdanningsmiljøer.

Vi jobber for å gjøre Helgeland til en annerledes og spennende region!

Derfor er Kunnskapsparken en viktig arena hvor aktører innen næringsliv, offentlig virksomhet, forskning og utdanning møtes. Vi legger til rette fysiske møteplasser og styrker bånd mellom ulike miljøer som sammen kan skape vekst.

Kunnskapsparken er en arenaaktør som jobber mellom de ulike miljøene, og fungerer som motor, megler og møteplass i kompetansearbeidet.

Fakta om Kunnskapsparken Helgeland
Hovedkontor
Mo i Rana
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Kunnskapsparken Helgeland
Jobbmuligheter i Kunnskapsparken Helgeland

Sammen med næringslivet har vi etablert den regionale traineeordningen Kandidat Helgeland. Her tilbyr vi spennende traineejobber i virksomheter på Helgeland. Vi har hatt 95 traineer hvorav de fleste har fått tilbud om fast arbeid etter endt traineeperiode.

 

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Som trainee i Kandidat Helgeland får du muligheten til å jobbe i en av Helgelands mest spennende bedrifter.

Gjennom Kandidat Helgeland blir traineene ansatt ett år i samme bedrift, med mulighet for fast ansettelse etter endt traineeperiode. Traineene får delta i et skreddersydd kompetanseprogram som blant annet omfatter kurs i praktisk ledelse, seminarer, opplevelses- og studietur. Alle traineene får tildelt en egen fadder i bedriften, og gjennom traineeordningen får de en unik mulighet til å skaffe seg et nettverk på tvers av fagområder og bedrifter i regionen.

Kandidat Helgeland Trainee

Kandidat Helgeland er et traineeprogram som samarbeider med en rekke bedrifter i ulike bransjer på Helgeland
Trainee
Ikke spesifisert
Sted
Nordland
Les mer

Bli kjent med oss

Bildegalleri
Jobbmuligheter (24)
logo
Kandidat Helgeland
Ung, nyutdannet og eventyrlysten?  Da kan en traineestilling på Helgeland være midt i blinken for deg. Som trainee i Kandidat Helgeland får du jobbe ett år i en og samme bedrift, personlig og faglig utvikling gjennom et praktisk lederkurs, egen fadder og reise på studietur til Brüssel. Du får et tverrfaglig nettverk og gjøres godt kjent med Helgeland gjennom bedriftsbesøk, ambassadørkurs og opplevelsestur på kysten. Velkommen til Helgeland – vi garanterer et uforglemmelig år! Kandidat Helgeland er et traineeprogram som samarbeider med en rekke bedrifter i ulike bransjer. Vi utlyser hvert år nye traineestillinger på Helgeland.  Traineeordningen er støttet av traineebedrifter og Nordland Fylkeskommune.

Adresse