<  
>  

Kunnskapsparken Helgeland

Bankvirksomhet, Industri og produksjon, Høyteknologi / Elektronikk

Vi står bak traineeprogrammet Kandidat Helgeland. 

Kompetanse regnes som en av de viktigste innsatsfaktorene for økonomisk vekst. Men vekst kommer ikke av seg selv.

Statistikken viser at Helgeland har en utfordring i forhold til å heve kompetansenivået og sikre tilgang på kvalifisert arbeidskraft. Det finnes en sammenheng mellom utdanningsnivået i befolkningen og tilgangen på opplæring. Med bakgrunn i dette, er en av hovedoppgavene til Kunnskapsparken å øke tilbudet på opplæring på alle nivå og bidra til at bedriftene får bedre tilgang og kjennskap til forsknings- og utdanningsmiljøer.

Vi jobber for å gjøre Helgeland til en annerledes og spennende region!

Derfor er Kunnskapsparken en viktig arena hvor aktører innen næringsliv, offentlig virksomhet, forskning og utdanning møtes. Vi legger til rette fysiske møteplasser og styrker bånd mellom ulike miljøer som sammen kan skape vekst.

Kunnskapsparken er en arenaaktør som jobber mellom de ulike miljøene, og fungerer som motor, megler og møteplass i kompetansearbeidet.

Les mer
Fakta om Kunnskapsparken Helgeland
Hovedkontor
Mo i Rana
Antall ansatte
1-10
Se alle fakta

Ledige stillinger hos Kunnskapsparken Helgeland

Vi søker utviklingsorienterte kollegerHar du lyst å jobbe med spennende bedrifter, gründere og prosjekter i en region med et rikt og variert næringsliv? Hos oss får du tillit og ansvar til å utgjøre en forskjell gjennom å lede og delta i næringsrettede prosjekter innen et bredt spekter av bransjer, eksempelvis opplevelsesbasert reiseliv, havbruk, energi, miljø, industri og offentlig sektor. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et engasjert og fremoverlent arbeidsmiljø med korte beslutningsveier.Kunnskapsparken Helgeland AS er et regionalt innovasjonsselskap som bidrar til å utvikle næringsliv og samfunn på Helgeland. Vi er i dag 15 ansatte som jobber med kompetanse, nettverk, innovasjon og synliggjøring. Vi satser videre og trenger flere kolleger. Les mer om oss på www.kph.noSentrale arbeidsoppgaverSammen med gode kolleger vil du jobbe med regionale og nasjonale samarbeidsprosjekter som fokuserer på innovasjon og bærekraft.Bidra til nyetableringer, forretningsutvikling og samarbeid mellom næringsliv, kunnskapsmiljøer og det offentlige.Prosjektledelse, planlegging, gjennomføring og rapportering.Ønskede kvalifikasjonerMinimum tre års høyere utdanning.Erfaring fra næringsliv, bedriftsutvikling og/eller prosjektledelse.Du må være engasjert og ha gode samarbeidsevner.For å lykkes i jobben må du kunne jobbe selvstendig, strukturert, målrettet og være villig til å stå på ekstra når det trengs.Kunnskapsparken Helgeland har kontorer og ansatte i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen. Den ene stillingen har kontorsted Mosjøen, og den andre har kontorsted Mo i Rana eller andre steder på Helgeland. Epost: bar@kph.no977 13 231
31.01.2020 Vefsn
Nyutdannet og eventyrlysten?
01.02.2020 Lurøy
Nyutdannet og eventyrlysten?
01.03.2020 Rana
Nyutdannet og eventyrlysten?
01.03.2020 Rana
Nyutdannet og eventyrlysten?
01.03.2020 Rana
Nyutdannet og eventyrlysten?
01.03.2020 Rana
Nyutdannet og eventyrlysten?
01.03.2020 Rana
Nyutdannet og eventyrlysten?
01.03.2020 Rana
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Kandidat Helgeland Trainee

Ung, nyutdannet og eventyrlysten?  Da kan en traineestilling på Helgeland være midt i blinken for deg. Som trainee i Kandidat Helgeland får du jobbe ett år i en og samme bedrift, personlig og faglig utvikling gjennom et praktisk lederkurs, egen fadder og reise på studietur til Brüssel. Du får et tverrfaglig nettverk og gjøres godt kjent med Helgeland gjennom bedriftsbesøk, ambassadørkurs og opplevelsestur på kysten. Velkommen til Helgeland – vi garanterer et uforglemmelig år! Kandidat Helgeland er et traineeprogram som samarbeider med en rekke bedrifter i ulike bransjer. Vi utlyser hvert år nye traineestillinger på Helgeland. Bedriftene som søker trainee i 2020 er Tag Senors, Miras Hydraulikk, Lurøy kommune, Vitensenter Nordland, SINTEF Helgeland, Kunnskapsparken Helgeland, Helgeland Reiseliv, Elkem Rana, Celsa armeringsstål, Brønnøysundregistrene, BDO, NAV Økonomi stønad og Momek.  Søknad sendes til post(a)kph.no innen 1. mars 2020, og traineeperioden starter i august 2020. Traineeordningen er støttet av Nordland Fylkeskommune.
Antall traineer
20
Sted
Brønnøy, Vefsn, Rana, Lurøy
Les mer

Rekrutteringskalender

  • JAN 31
    2020
    2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Fakta om Kunnskapsparken Helgeland

Adresse