<  
>  

Kunnskapsparken Helgeland

Bankvirksomhet, Høyteknologi / Elektronikk, Industri og produksjon

Kunnskapsparken Helgeland står bak traineeprogrammet Kandidat Helgeland. 

Kompetanse regnes som en av de viktigste innsatsfaktorene for økonomisk vekst. Men vekst kommer ikke av seg selv.

Statistikken viser at Helgeland har en utfordring i forhold til å heve kompetansenivået og sikre tilgang på kvalifisert arbeidskraft. Det finnes en sammenheng mellom utdanningsnivået i befolkningen og tilgangen på opplæring. Med bakgrunn i dette, er en av hovedoppgavene til Kunnskapsparken å øke tilbudet på opplæring på alle nivå og bidra til at bedriftene får bedre tilgang og kjennskap til forsknings- og utdanningsmiljøer.

Vi jobber for å gjøre Helgeland til en annerledes og spennende region!

Derfor er Kunnskapsparken en viktig arena hvor aktører innen næringsliv, offentlig virksomhet, forskning og utdanning møtes. Vi legger til rette fysiske møteplasser og styrker bånd mellom ulike miljøer som sammen kan skape vekst.

Kunnskapsparken er en arenaaktør som jobber mellom de ulike miljøene, og fungerer som motor, megler og møteplass i kompetansearbeidet.

Fakta om Kunnskapsparken Helgeland
Hovedkontor
Mo i Rana
Antall ansatte
11-50
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Kunnskapsparken Helgeland
Jobbmuligheter i Kunnskapsparken Helgeland

Sammen med næringslivet har vi etablert den regionale traineeordningen Kandidat Helgeland. Her tilbyr vi spennende traineejobber i virksomheter på Helgeland. Vi har hatt 95 traineer hvorav de fleste har fått tilbud om fast arbeid etter endt traineeperiode.

 

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Som trainee i Kandidat Helgeland får du muligheten til å jobbe i en av Helgelands mest spennende bedrifter.

Gjennom Kandidat Helgeland blir traineene ansatt ett år i samme bedrift, med mulighet for fast ansettelse etter endt traineeperiode. Traineene får delta i et skreddersydd kompetanseprogram som blant annet omfatter kurs i praktisk ledelse, seminarer, opplevelses- og studietur. Alle traineene får tildelt en egen fadder i bedriften, og gjennom traineeordningen får de en unik mulighet til å skaffe seg et nettverk på tvers av fagområder og bedrifter i regionen.

Trainee Helgeland Antall traineer

Trainee Helgeland er et regionalt traineeprogram som er etablert for å sikre tilgang til relevant kompetanse til arbeidslivet i regionen.
Antall traineer
Ikke spesifisert
Sted
Nordland
Les mer

Bli kjent med Kunnskapsparken Helgeland

Bildegalleri
Jobbmuligheter (24)
logo
Trainee Helgeland
Som trainee får du en bra jobb, muligheten til å utgjøre en forskjell i en spennende region i vekst – samtidig som du får en fiks ferdig vennegjeng. Fullverdig ansattEn traineestilling byr på gode utviklingsmuligheter og varierte arbeidsoppgaver som er akkurat passe utfordrende til at du mestrer dem. Som trainee får du konkurransedyktig lønn og blir ansett som en fullverdig ansatt. Den eneste forskjellen mellom deg som trainee og en annen ansatt er at du får du det lille ekstra, med flere goder og fordeler spredt utover året. Du får rett og slett en litt bedre og innholdsrik start på karrieren din på Helgeland. Kule opplevelser og sosiale aktiviteterSom trainee på Helgeland vil du bo og jobbe i det mange anser som et ferieparadis. Gjennom traineeåret ønsker vi at du skal få oppleve Helgeland, og legger derfor opp til sosiale aktiviteter og spennende opplevelser. Vi har blant annet vært på festival, klatrepark, øl- og vinsmaking, teater, fjelltur, kajakk- og ribbturer. Dette gjør vi for å ha det gøy, bli bedre kjent og oppleve Helgeland – sammen. Stort profesjonelt nettverk og vennskapEnten du er tilflytter, tilbakeflytter eller bosatt på Helgeland vil du gjennom traineeåret få nye relasjoner og vennskap for livet. Du blir en del av en traineegjeng som består av personer med ulik geografisk og faglig bakgrunn, og alt ligger til rette for at du får et stort profesjonelt nettverk. Du møter mennesker som du garantert ikke hadde blitt kjent med hadde det ikke vært for traineeprogrammet. StudieturVi er opptatt av å skape gode opplevelser sammen, også utenfor regionen. Derfor reiser vi på en lengre studietur til Brüssel hvert år. Der kombinerer vi faglig og sosialt opplegg slik at du blir enda bedre kjent med traineegjengen og får lære mer om Norges forhold til EU. Dette blir en opplevelse for livet!

Adresse