Karabin AS

(Management consulting)

Siden oppstarten i 2004 har Karabin etablert seg som en nasjonal aktør innenfor prosessforbedring. Selskapet har kontorer i Bergen, Oslo, Trondheim og Stavanger, men leverer tjenester i hele Norge. Vi har Norges største selskaper på vår kundeliste. Gjennom vår rendyrkede profil og tydelige budskap oppnår vi stadig tillit fra nye og eksisterende kunder.

Vi opplever at fokuset på prosessforbedring har endret seg, og at det nå er det viktigste fagfeltet for å oppnå kontinuerlig forbedring. Fokuset på kontinuerlig forbedring bidrar til at våre kunder oppnår sine operasjonelle og finansielle mål.

Vi har satt oss som mål å bli det ledende forbedringsmiljøet i Norge. Dette skal vi oppnå ved å ha et høyt kunnskapsnivå, og  som sammen med erfaring og lidenskap skaper den merverdien som gjør at vi blir det foretrukne fagmiljøet for våre kunder. Vi håper at flere kunder vil utfordre oss, og gi oss tillit til å skape resultater.

Les mer her

Les mer om Karabin AS
,,
Vi har satt oss som mål å bli det ledende forbedringsmiljøet i Norge.

Jobbmuligheter i Karabin AS

For å bli en karabiner må du oppfylle noen kriterier

 • I bunn har du formell kunnskap på masternivå eller tilsvarende, samt relevant erfaring fra arbeidslivet.
 • Du har kunnskap om prosessforbedringer, og ønske om å videreutvikle disse.
 • Du må beherske norsk på en utmerket måte, skriftlig så vel som muntlig.

Like viktig for oss er dine personlige egenskaper

 • Vi ønsker kandidater som er offensiv og har et høyt energinivå. Du har lidenskap for jobben din, og er flink til å gjøre andre gode.
 • Du har fokus på å levere utover forventning, har stor kapasitet og sterk integritet. Karrieren din er viktig for deg. Du er flink til å lære og til å lære bort. Du mener noe og er ikke redd for å fortelle andre om det.
 • Du har både vilje og evne til å bidra til å gjøre Karabin til det ledende prosessforbedringsmiljøet i Norge.

 

Karabin kan tilby: 

 • Mulighet til å bidra til utviklingen av et ledende prosessforbedringsmiljø
 • Markedsledende betingelser
 • Eierinteresser
 • Bli en del av et selskap som fokuserer på kompetanseheving, kultur og sosiale reiser og tilstelninger
 • Både fastlønn og prestasjonsbasert lønnsmodell benyttes, avhengig av din posisjon i selskapet. Vi har også gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Kultur

Karabin er summen av oss som jobber her. Vi har et lidenskapelig forhold til bedriften vår. Dette innbefatter en inkluderende bedriftskultur, med vekt på sosiale samlinger.

Vi har fokus på en morsom hverdag, både i og utenfor arbeidstiden. God kultur er prioritert i selskapet, og kulturgruppen er godt synlig både på organisasjonskartet og i budsjettene. Det arrangeres fire store sosiale treff hvert år hvor alle ansatte møtes på tvers av lokasjon. I tillegg har vi månedelige fredagshappenings.

Karabin legger vekt på at livet på jobb skal være forenelig med livet hjemme, og vi er stolte over at vi har en jevn kjønnsfordeling i selskapet.

Fagfokus

Karabin skal være landets ledende kunnskapsbedrift og vi prioriterer kontinuerlig læring, blant annet i form av deltakelse på kurs, seminarer og i relevante nettverk. For at vi fortsatt skal ha fornøyde kunder må vi være oppdatert på siste trender, verktøy, metode og i tillegg ha en tung basiskunnskap i bunn.

Utvikling

I Karabin finnes et spennende og utfordrende arbeidsmiljø, med et spesielt fokus på kontinuerlige prosessforbedringer. Vår prosjektorganisering gir muligheter for rask karriereutvikling, og gode leveranser blir belønnet med større ansvar. Våre konsulenter får anledning til å arbeide med noen av Norges ledende selskaper. Et slikt arbeid på tvers av bransjer og fagkrets gir en god forretningsforståelse, samt verdifull erfaring.

Les mer om jobbmuligheter i Karabin AS

Ledige stillinger hos Karabin AS

 • Er du ung, engasjert, fremoverlent og analytisk? Har du i tillegg en fersk mastergrad innen ledelse/økonomi/ingeniørfag? Da har vi en unik karrieremulighet til deg som konsulent hos Karabin. Her vil du få mulighet til å arbeide med varierte utfordringer hos anerkjente selskaper, og bli blant landets ledende konsulenter på prosessforbedringer. Arbeidsoppgaver: Bidra i forbedringsprosjekter Etablere gevinstplaner og måleparametere for Karabins kunder Bistå i implementering av etterlevelse hos kunden Rådgiver og diskusjonspartner for våre kunder rundt strategiske spørsmål Bidra til å utvikle kundeforholdet og sikre at kunden oppnår målbare effekter Kvalifikasjoner og egenskaper: Nyutdannet på masternivå, med gode akademiske resultater God forståelse for metodikk, teknikker og beste praksis Meget høy grad av logisk sans og forståelse Utadvendt, inspirerende og tillitsskapende Kundefokusert Nøyaktig og strukturert Takle en hektisk hverdag Vi tilbyr: Unik mulighet til å være med på å forme et selskap i vekst Du får jobbe med store anerkjente selskaper Du får være med på å skape synlige gevinster for våre kunder Gode betingelser og utviklingsmuligheter Hyggelige kollegaer og sosialt arbeidsmiljø Være utadvendt, inspirerende og tillitskapende Høy integritet
  Fortløpende Bergen, Oslo, Stavanger
 • Senior Consultant (Seniorkonsulent) Lede forbedringsprosjekter for våre kunder, og skape målbar gevinst Delta i kartlegging og forbedering av arbeidsprosesser, herunder fasilitere arbeidsmøter og utarbeide dokumentasjon Utføre analysearbeid og utarbeidelse av business case for forbedringsprosjekter Som senior konsulent vil du videreutvikle og synliggjøre dine ferdigheter, og du vil få arbeide med kunder fra første dag. Kvalifikasjoner og egenskaper Høyere utdannelse innen ledelse / økonomi / administrasjon 2-8 års relevant arbeidserfaring med målbare resultater Analytiske evner og økonomisk forståelse Lidenskap for å skape målbare resultater for våre kunder Være utadvendt, inspirerende og tillitskapende Høy integritet
  Fortløpende Bergen, Oslo, Stavanger
 • Managing Consultant (Ledende konsulent) Lede og bistå i analysearbeid og utarbeidelse av business case for forbedringsarbeidet hos våre kunder Lede og bistå i endringsprogrammer, implementeringsprosjekter, samt arbeid med etterlevelse og compliance Være rådgiver og diskusjonspartner for våre kunder rundt strategiske spørsmål Bidra til å utvikle kundeforholdet og sikre at kunden oppnår målbare resultater Kvalifikasjoner og egenskaper Høyere utdannelse innen ledelse / økonomi / administrasjon Minimum 8 års erfaring, med dokumentarbare resultater fra konsulentbransjen eller tilsvarende arbeid i en linjeorganisasjon God forståelse for metodikk, teknikker og beste praksis Selgende profil som utvikler kundeforhold, samt bruker sitt eksisterende nettverk for å skape salg Være utadvendt, inspirere
  30.04.2017 Bergen, Oslo, Stavanger

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Kontaktperson

Videoer

Adresse

Oslo: Steners gate 2, 0184 Oslo
Bergen: Øvre Kråkenes 17, 5152 Bønes
Stavanger: Maskinveien 24, 4033 Stavanger