<  
>  

Kiwi Norge

Varehandel / Dagligvare / Butikk

Kiwi er en dagligvareforretning og lavpriskjede som ble startet i Hokksund, og som i dag er en av Norges største dagligvarekjeder. Kiwi er i dag en del av Norgesgruppen, og består av ca 450 butikker. Navnet på butikken kommer fra grunderene Tor Kirkeng og Svein Wike. Holdbarhetsgaranti, kvalitetsgaranti på frukt og grønt, bleieavtale, momskutt på frukt og grønt og 3-klassers prisnivå er noe som kjennetegner Kiwi.

KIWI har som målsetning å bli oppfattet som den beste lavpriskjeden. Dermed er listen lagt. Skal vi nå den, må vi tro på at vi kan klare det.I kampen om å vinne kunder handler det om å skille seg ut. Det gjør KIWI i kraft av å ha et godt markedskonsept med faste, lave priser og Norges tøffeste garantier. Men det alene holder ikke i dagens tøffe konkurranse. Vi må sørge for å ha de beste medarbeidere i butikkene våre.

I KIWI synes vi det er gøy å sloss for å bli best. Det gir oss muligheten til å være litt tøffere enn de andre, finne på nye ting og ikke dilte etter å gjøre akkurat det samme som alle andre. Det betyr at alle som jobber i KIWI bør være litt annerledes - litt kjappere og litt tøffere.

Føler du deg tiltrukket av dette kan KIWI bli en trivelig arbeidsplass for deg og du en trivelig medarbeider for oss.

Vi er bevisste på å legge forholdene til rette for å gjøre KIWI til en spennende arbeidsplass med gode muligheter for personlig utvikling. Her er mye opp til deg. Er du tent og villig skal vi sørge for å hjelpe deg.

Les mer
Fakta om Kiwi Norge
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Filmer

Adresse