Kiwi Norge

(Varehandel / Dagligvare / Butikk)

Kiwi er en dagligvareforretning og lavpriskjede som ble startet i Hokksund, og som i dag er en av Norges største dagligvarekjeder. Kiwi er i dag en del av Norgesgruppen, og består av ca 450 butikker. Navnet på butikken kommer fra grunderene Tor Kirkeng og Svein Wike. Holdbarhetsgaranti, kvalitetsgaranti på frukt og grønt, bleieavtale, momskutt på frukt og grønt og 3-klassers prisnivå er noe som kjennetegner Kiwi.

KIWI har som målsetning å bli oppfattet som den beste lavpriskjeden. Dermed er listen lagt. Skal vi nå den, må vi tro på at vi kan klare det.I kampen om å vinne kunder handler det om å skille seg ut. Det gjør KIWI i kraft av å ha et godt markedskonsept med faste, lave priser og Norges tøffeste garantier. Men det alene holder ikke i dagens tøffe konkurranse. Vi må sørge for å ha de beste medarbeidere i butikkene våre.

I KIWI synes vi det er gøy å sloss for å bli best. Det gir oss muligheten til å være litt tøffere enn de andre, finne på nye ting og ikke dilte etter å gjøre akkurat det samme som alle andre. Det betyr at alle som jobber i KIWI bør være litt annerledes - litt kjappere og litt tøffere.

Føler du deg tiltrukket av dette kan KIWI bli en trivelig arbeidsplass for deg og du en trivelig medarbeider for oss.

Vi er bevisste på å legge forholdene til rette for å gjøre KIWI til en spennende arbeidsplass med gode muligheter for personlig utvikling. Her er mye opp til deg. Er du tent og villig skal vi sørge for å hjelpe deg.

Les mer om Kiwi Norge
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Adresse