Kiwi Norge

(Varehandel / Dagligvare / Butikk)

Kiwi er en dagligvareforretning og lavpriskjede som ble startet i Hokksund, og som i dag er en av Norges største dagligvarekjeder. Kiwi er i dag en del av Norgesgruppen, og består av ca 450 butikker. Navnet på butikken kommer fra grunderene Tor Kirkeng og Svein Wike. Holdbarhetsgaranti, kvalitetsgaranti på frukt og grønt, bleieavtale, momskutt på frukt og grønt og 3-klassers prisnivå er noe som kjennetegner Kiwi.

KIWI har som målsetning å bli oppfattet som den beste lavpriskjeden. Dermed er listen lagt. Skal vi nå den, må vi tro på at vi kan klare det.I kampen om å vinne kunder handler det om å skille seg ut. Det gjør KIWI i kraft av å ha et godt markedskonsept med faste, lave priser og Norges tøffeste garantier. Men det alene holder ikke i dagens tøffe konkurranse. Vi må sørge for å ha de beste medarbeidere i butikkene våre.

I KIWI synes vi det er gøy å sloss for å bli best. Det gir oss muligheten til å være litt tøffere enn de andre, finne på nye ting og ikke dilte etter å gjøre akkurat det samme som alle andre. Det betyr at alle som jobber i KIWI bør være litt annerledes - litt kjappere og litt tøffere.

Føler du deg tiltrukket av dette kan KIWI bli en trivelig arbeidsplass for deg og du en trivelig medarbeider for oss.

Vi er bevisste på å legge forholdene til rette for å gjøre KIWI til en spennende arbeidsplass med gode muligheter for personlig utvikling. Her er mye opp til deg. Er du tent og villig skal vi sørge for å hjelpe deg.

Les mer om Kiwi Norge
Logg inn for å få full tilgang

Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Jobbmuligheter i Kiwi Norge

Butikksjef med "Franchise Light"
I KIWI har vi en egen lønnsordning for butikksjefer - "Franchise light". Dette er en ordning som gir deg muligheten til å oppnå en attraktiv bonus uten noen investering eller risiko for deg. Som butikksjef får du utbetalt en del av overskuddet for din butikk, avhengig av oppnåelse av klare mål og budsjett. Denne bonusen kommer på toppen av grunnlønnen.

Butikksjef
Er ansvarlig for den daglige driften i butikken gjennom både drift og personalansvar. Mange kommer fra ass. butikksjefstillinger i KIWI eller rekruttert gjennom vårt trainee-program. Men også her er vi åpne for folk fra andre bransjer m.m.

Ass. Butikksjef
Er butikksjefens høyre hånd og stedfortreder. Rekrutteres gjerne fra vårt traineekurs med mindre du har du erfaring og kunnskap fra dagligvarehandelen fra annet hold. Etter endt periode som assisterende butikksjef er det vanlig at man tilbys stilling som butikksjef.

Låseansvarlig
Er ansvarlig når butikksjef eller ass. butikksjef ikke er på jobb. I tillegg til oppgavene som butikkmedarbeider hel- og deltid.

Butikkmedarbeider Hel- og deltid
Butikkmedarbeideren er den som møter kunden oftest og sånn sett innehar kanskje den aller viktigste jobben i butikken. Det er i møte med disse medarbeiderne kundenes inntrykk av hele butikken skapes. Følgelig er det viktig at du er utadvendt, liker å omgås mennesker og er positiv. I tillegg betår oppgavene hovedsakelig i å betjene kassene og hjelpe til med varepåfylling.

Les mer om jobbmuligheter i Kiwi Norge

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Adresse