<  
>  

Trainee / Internship

Arbeidsoppgavene er mest mulig like arbeidsoppgavene til en advokatfullmektig. På den måten får studenten et mest mulig riktig bilde av Kluge og motsatt.
Stillingstype
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Erfaringsnivå
0-1 år arbeidserfaring
Fagområde
Jus
Om internship

Alle Kluges kontorsteder engasjerer studentpraktikanter. Ordningene er imidlertid noe ulike fra kontorsted til kontorsted. I Oslo engasjerer vi for eksempel studenter på heltid i normalt fire sammenhengende uker. Vi engasjerer studentpraktikanter hele året igjennom med unntak av juli måned og romjulen.

Arbeidsoppgavene er mest mulig like arbeidsoppgavene til en advokatfullmektig. På den måten får studenten et mest mulig riktig bilde av Kluge og motsatt. Ordningen med studentpraktikant er en viktig rekrutteringskanal for Kluge. Mange av dem som engasjeres av Kluge som nyutdannede, har arbeidet hos oss som studentpraktikant tidligere.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos KLUGE Advokatfirma
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Om KLUGE Advokatfirma

Kluge er et av Norges ledende og mest fremgangsrike advokatfirmaer med kontorer i Stavanger, Oslo og Bergen. Vi driver en bred forretningsjuridisk praksis, der prosessoppdrag er en stor del av oppdragsmengden. Klientene våre er store og mellomstore private næringslivsbedrifter, i tillegg bistår vi offentlige etater på en rekke oppdrag. Vår drivkraft er interessante utfordringer og oppgaver, og vi vil at våre advokater skal ha overskudd til å engasjere seg grundig i hver sak.

Visjon

Fokus på kvalitet, ikke kvantitet:

Arbeidsmetodikken vår handler om å finne den rette balansen mellom jus og forretning, sakens kjerne og klientens unike behov, og mellom helhet og detaljer. Hver klient får sin skreddersydde prosess og individuelle løsning. Ved å ta oss tid til å forstå hele bildet får vi en optimal tilnærming til hver sak. Dermed blir vi en konstruktiv og langsiktig samarbeidspartner som bidrar til verdiskapning. Denne arbeidsmetodikken, kombinert med et strengt etisk regelverk og krav til kvalitet, gir en positiv og annerledes opplevelse for deg som klient.

Drivkraften vår er interessante utfordringer og oppgaver:

Vi i Kluge bryr oss mer om klientenes behov, de strategiske og faglige utfordringene enn om andre incitamenter. Ingen av medarbeiderne våre mottar bonus basert på individuelle prestasjoner. Bonusordning knytter seg til firmaets samlede resultat og omfatter alle medarbeidere. Dette gjør at vi opptrer som en enhet og at oppdragene kanaliseres til de som er best kvalifisert. Høy grad av partnerinvolvering og erfarne senioradvokater sikrer god oppfølging og effektive prosesser.

Antall ansatte

Ca 160 medarbeidere